Myynti-insinööri

BIMiläisenä kättesi jälki on osa jokaisen suomalaisen arkipäivää. Autat asiakkaitamme kestävän kehityksen tavoitteissa luomalla vastuullista kemiaa.

Etsimme Myynti-insinööriä Pohjoisen tiimiimme!

Myynti-insinöörinä vastaat Pohjoisen alueen tehtaista ja pidät huolta jo olemassa olevista asiakassuhteista. Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit vastuunkantajana kehitys-, seuranta- ja koeajojen ongelmanratkaisutehtävissä. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muun tiimin ja asiakkaidemme kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aiempaa kokemusta sellu-tai paperiteollisuuden parista
  • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Teknisen osaamisen lisäksi, olet käytännönläheinen ja kiinnostunut asiakkaiden parissa työskentelystä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja osaat priorisoida omat työtehtäväsi. Omaksut nopeasti uutta tietoa ja hallitset suuriakin kokonaisuuksia. Työssäsi olet tavoitteellinen ja sosiaalisesti rohkea.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi, tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden kehittyä ammatillisesti 
  • Kilpailukykyisen palkan ja joustavat toimintamallit 
  • Allekirjoituspalkkion
  • Mahdollisuuden autoetuun 
  • Laajat liikunta- ja kulttuuriedut

BIMillä saat kiinnostavan työympäristön, hyvän porukkahengen ja monipuolisen työn ilman tylsää päivää!

Tee urastasi näköisesi!

BIM tunnetaan siitä, että meillä viihdytään pitkään. Vaikka työurat ovat pitkiä, ne eivät suinkaan ole yksitoikkoisia. Meillä työnkuva muokataan tekijänsä näköiseksi ja arvostamme eteenpäin pyrkivää ja uteliasta otetta: saat kehittää sekä itseäsi että BIMiä.

Olemme ennen kaikkea yhteisö, jossa sekä henkilöstö että asiakkaat viihtyvät. Meillä jokainen työntekijä keskittyy oleelliseen eli asiakkaan elämän helpottamiseen. Tunnemme toisemme nimeltä ja aikaa vietetään yhdessä myös vapaa-ajalla. Hyvässä porukassa töiden tekeminen on yksinkertaisesti kivaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen, puh. 040 482 6770. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta 14.10.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

BIM Finland

BIM Finland on sellu- ja paperiteollisuuteen kemian sovelluksia toimittava yritys, jolla on vankka halu olla osa asiakkaan tuotantoprosessia. Emme koskaan toimita pelkkää tuotetta, vaan saat aina myös osaamisemme, kokemuksemme ja palon onnistua kanssasi. Huolehdimme prosessistasi kuin omastamme ja keksimme tapoja tehdä asiat fiksummin. Saamme kemiat kohtaamaan tavalla, joka helpottaa arkeasi tänään ja josta voimme olla ylpeitä myös huomenna.

Sijainti: Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!