Myynti-insinööri

Sinustako Kontram Oy:n uusi Myynti-insinööri sisämyyntiin Prosessiautomaatio-tiimiin?

 

Tehtäväkuvaus: Sisämyynnissä vastaat päivittäismyynnistä sekä laaja-alaisesta teknisestä tuesta asiakkaillemme. Toimenkuvaan kuuluu olennaisesti myös budjettivastuullisten myyntipäälliköidemme tukeminen. Edellytämme hakijalta diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta soveltuvalta alalta, kuten prosessi-, automaatio- sähkö- tai konetekniikka. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Myynti-insinöörin tehtävässä tarvitaan suunnitelmallista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Suuri osa asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme on työskennellyt kanssamme erittäin pitkään ja toimintamme perustuukin ensiluokkaiseen asiakaspalveluun, asiakasymmärrykseen, laajaan tuoteportfolioon sekä tiiviiseen yhteydenpitoon. Tehtävä sisältää runsaasti yhteydenpitoa myös ulkomaisten päämiestemme kanssa, ja tästä syystä hyvä englannin kielen taito ja kyky toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ovat tarpeellisia.

 

Persoonatasolla etsimässämme henkilössä korostuu vahva halu tehdä kauppaa sekä erinomaiset yhteistyötaidot. Tahdot työssäsi vaikuttaa tiimin onnistumiseen ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Suunnitelmallisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu ottaa vastuuta mahdollistaa onnistumisesi tässä erittäin mielenkiintoisessa tehtävässä.

 

Tiivis työyhteisö tukenasi. Vaikka vastuualueesi on itsenäinen, et suinkaan työskentele yksin. Tukenasi on noin 60 henkilön työyhteisömme ja oma tiimisi asiantuntijoineen. Teet tiivistä yhteistyötä myös päämiestemme kanssa ja työsi sisältääkin osallistuminen heidän järjestämiinsä koulutuksiin ulkomailla. Meiltä saat markkinoiden parhaat työvälineet käyttöösi ja pääset hyödyntämään Kontramin erinomaisia henkilöstöetuja. Kontram edistää omalta osaltaan maailmanlaajuista kestävää kehitystä ja vastuullisuus ohjaa tekemistämme päivittäisessä toiminnassamme.

 

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel. Hae tehtävään liittämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.2022. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästa antaa Product Manager Eeli Anundi p. 0505730752, eeli.anundi@kontram.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kontram Oy

SUOMALAISEN TEOLLISUUDEN LUOTETTAVA KUMPPANI

Olemme yksi Suomen suurimmista automaation, venttiilitekniikan ja mittauslaitteiden tuote- ja ratkaisuntarjoajista. Yli 50 vuoden kokemus ja huolellisesti rakennettu päämiesportfoliomme takaa, että kanssamme onnistut.

Sijainti: Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!