Myynti- ja asiakasvastaava

Haklift Oy
Kaarina
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Suomen johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja Haklift Oy etsii Kaarinaan

MYYNTI- JA ASIAKASVASTAAVAA

uuteen rooliin myynnin pariin. Tehtävässä kartoitat myynnin mahdollisuuksia uusasiakashankinnassa ja kehität myös osaltasi nykyisiä asiakkuuksia koko Suomen laajuisesti Kaarinasta käsin. Tehtävässä pääset lisäksi kehittämään ja laajentamaan myynnin prosesseja tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin kanssa. Koska kyseessä on uusi rooli, pääset myös itse kehittämään ja luomaan omaa työnkuvaasi.

 

Etsimällämme tekijällä on positiivinen ja energinen ote sekä vahva kipinä myyntiin. Olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen sekä haluat saavuttaa tavoitteet yhdessä myyntitiimin kanssa. Sinulla on mielellään jo jotain aiempaa kokemusta myynnin parista. Myynnin tekemisen työvälineinä puhelin ja sähköposti ovat ne tärkeimmät, myös online-neuvottelut (Teams, Meet ym.) luonnistuvat, ja tarpeen tullen lähdet myös käymään paikan päällä asiakkaan luona. Kokemus teollisuuden tai logistiikan parissa työskentelystä on eduksi.

 

Myynti- ja asiakasvastaava pääsee tekemään monipuolista työtä myynnin kehittämisen parissa menestyvässä työyhteisössä, jossa työoloihin ja henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan. Monipuolisen työnkuvan ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi Haklift tarjoaa kattavat edut, kuten mm. laajan työterveyden ja oman kuntosalin henkilöstön käyttöön. Palkka koostuu kiinteästä peruspalkasta ja provisiosta.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Jos uskot, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, kerro meille itsestäsi CV:si ja palkkatoiveesi kera linkistä tai sivuston https://eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/ kautta maanantaihin 6.12. mennessä. Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, lisätietoja antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin konsultti Josefiina Kukkola, p. 050 410 0437 (arkisin klo 9-15), josefiina.kukkola@eezy.fi.

Haklift Oy

Haklift Oy on johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja Suomessa. Turvallinen nosto alkaa aina oikeiden välineiden valitsemisesta. Asiakkaidemme nostotarpeet ovat ainutkertaisia, ja ratkaisujen sekä apuvälineiden valinta ja turvallinen käyttö ovat aina yksilöllisiä.

Asiantuntijamme ovat yli 30 vuoden ajan ratkaisseet erilaisia nostamiseen ja kuorman varmistamiseen liittyviä tilanteita ja asiakkaidemme kysymyksiä. Valitsemme jokaiseen käyttötilanteeseen tarkoituksenmukaiset, alan normit ja standardit täyttävät tuotteet ja neuvomme kustannustehokkaimman nostoratkaisun valinnassa. Kattava varasto, laaja tuotevalikoima ja hyvät yhteydet Kaarinasta takaavat nopeat toimitukset ympäri Suomea. Haklift Oy kuuluu Axel Johnson International –konserniin.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!