Myynti- ja asiakkuuspäällikkö, Logate Oy

Logate – Tuplaa toimituskykysi

Logate on innovatiivinen toimitusketjujen ja materiaalien hallinnan palveluyritys, joka lupaa tuplata asiakkaiden toimituskyvyn. 80 % organisaatioista menettää tuottavuutensa toimitusketjujen häiriöiden ja palvelukyvyttömyyden vuoksi. Logate optimoi toimitusketjut ja materiaalien hallinnan, huolehtii toiminnan häiriöttömyydestä ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja kokonaistehokkuuden ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Tyypillisimmät asiakkaamme ovat korkean teknologian ja terveydenhuoltoalan yritykset, joiden palvelukyvylle ja tuottavuudelle toimitusketjujen häiriöttömyys on keskeistä. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla. Lue lisää ja tutustu: www.logate.fi

Toiminnan kasvaessa haluamme vahvistaa tiimiämme ja haemme

MYYNTI- JA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Vantaan toimipisteeseen.

Pääpaino tehtävässä on uusasiakashankinnassa. Autat asiakkaitasi tuplaamaan toimituskykynsä, teet heille konsultointityönä konkreettisia kehityssuunnitelmia ja dollarisoit ehdotustesi hyödyt. Huolehdit hankkimistasi asiakkuuksista sekä kehityssuunnitelmien toteutumisesta yhdessä tiimin kanssa pitkäjänteisesti asiakkuuksia kasvattaen. Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta strategisen hankinnan prosesseista, toimitusprosessien optimoinnista sekä materiaalihallinnasta esimerkiksi kokoonpanotuotannon tai terveyspalvelujen alueelta, jotta pystyt tunnistamaan asiakkaan tarpeita ja ymmärtämään heidän ongelmiaan.

Kontaktoit c-päättäjiä aktiivisesti, sovit tapaamisia sekä huolehdit tarjouksista ja neuvotteluista. Työ on liikkuvaa, käyt tutustumassa asiakkaisiin ja pidät workshop-päiviä paikan päällä. Käytät tehokkaasti neuvotteluihin ja asioiden edistämiseen puhelinta, Teamsia, sähköpostia ja järjestelmiä sekä onnistut yhteistyössä asiakaspalvelutiimin kanssa. Osallistut myös strategiatyöhön sekä palveluiden ja myynnin kehittämiseen. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan erilaisiin toimijoihin ja usein edelläkävijäyhtiöihin. Työ on vaihtelevaa, haastavaa ja pääset tekemään sitä dynaamisessa ympäristössä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus olla mukana yhtiön strategiaprosessissa sekä myöhemmin viemässä yrityksen toimintaa kansainvälisille markkinoille. Tehtävässä on mahdollisuus edetä talon sisällä.

Toivomme sinun omaavan muutaman vuoden työkokemuksen, sopivan koulutustaustan (esimerkiksi kaupallinen tai tuotantotalouden koulutus) sekä tuntevan yritysten toiminnanohjauksen ja materiaalihallinnan järjestelmiä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä pärjäät, kun olet:

  • aktiivinen ja yrittäjähenkinen.
  • kyvykäs ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia ja sanoittamaan niitä.
  • kiinnostunut ratkomaan asiakkaiden ongelmia ja tuottamaan heille arvoa.
  • rohkea ehdottamaan ratkaisuja ja kysymään päätöksiä.
  • sosiaalisesti taitava ja luotat itseesi.

Hae mukaan huumorintajuiseen porukkaan 9.10. mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen arkisin klo 10-15 numerossa 0400 793506.

 

Haku alkaa ja päättyy

Rekrytointitalli

Puhelin: +358405773768
Sijainti: Kyllikinportti 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!