Myynti- ja markkinointiassistentti

Tehtävään etsitään pitkäaikaiseen työsuhteeseen myynti- ja markkinointiassistenttia. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa tukien myynnin toimintaa. Markkinoinnin osalta oma osaamisesi määrittelee tulevaa tehtäväkokonaisuutta. Toivomme hakijalta itsenäistä työskentelyotetta, markkinointimateriaalien ja nettisivujen ajan tasalla pitämistä sekä kykyä organisoida mm. erilaisia tapahtumia.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä aitoa halua ja rohkeutta palvella asiakkaita iloisella asenteella. Olet vuorovaikutuksessa suoraan asiakkaiden kanssa, on siis tärkeää, että sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot.
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin.
 • Erinomaisia organisointitaitoja ja tarkkuutta tehtävien tekemiseen.  Olet ennakoiva ja sitoutunut työhösi laadukkaalla tasolla tiimiympäristössä.  
 • Luova ajattelu, idearikkaus ja ongelmanratkaisukyky helpottavat työpäivääsi, koska olet mukana markkinointitoiminnassa ja sosiaalisen verkoston rakentamisessa.
 • Excelin hallinnasta, sekä mekaanisen työn sietämisestä on etua.

Oikealla asenteella ja kannustavalla työporukalla työ on sujuvaa ja hauskaa, olethan positiivinen!


  Kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemus ja CV. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystiedot. 

  Hakuaika alkaa:
  Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

  Adara Pakkaus Oy

  Adara on merkittävä aaltopahvin ja aaltopahvipakkausten valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Valkeakoskella, jossa toiminnan juuret ulottuvat 1930-luvulle. Tarjoamme asiakkaillemme puupohjaisia ja kierrätettäviä pakkausratkaisuja.

  Viime vuosina olemme investoineet  vahvasti tuotantoomme, ja kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme. Olemme vahva kotimainen toimija, jonka luotettavuus varmistaa pitkäaikaiset asiakassuhteet. 

  Ota yhteyttä:

  Sähköposti: hr@adara.fi
  Sijainti: Radanvarsitie 9 Valkeakoski
  Osoite kartalla

  Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

  Muutoksia tallennetaan
  Muutoksia tallennetaan
  Tallennettu!