Myyntiassistentti, Kello

ContiTech Finland Oy myy ja huoltaa kuljetinhihnoja sekä kuljetintarvikkeita asiakkaan tarpeen mukaisesti. Meillä on 7 toimipistettä Suomessa ja henkilöstöä niissä yhteensä yli 60. Olemme pieni, tiivis ja menestyvä työyhteisö.

ContiTech Finland on osa kansainvälistä Continental-konsernia. Continental kehittää uraauurtavia teknologioita ja palveluita ihmisten ja heidän tavaroidensa kestävään ja yhdistettyyn liikkuvuuteen. Vuonna 1871 perustettu teknologiayritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoihin, koneisiin, liikenteeseen ja kuljetuksiin.

Haemme ContiTech Finland Oy:lle Kellon toimipisteelle

MYYNTIASSISTENTTIA.

Työtehtävät pitävät sisällään tarjousten laadintaa, tilausten käsittelyä, ostolaskujen käsittelyä, laskutusta, tiliöintejä sekä matkavarausten tekoa. Työn on erittäin toiminnallista ja monipuolista, joten kahta samanlaista päivää ei varmasti tule. Toimit tässä tehtävässä myynnin tukena sekä myynti-insinöörin oikeana kätenä. Tuet myös tarvittaessa muita toimipisteitä, kuten Sotkamoa ja Seinäjokea.

Toivomme sinulta aktiivista ja aikaansaavaa työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky priorisoida työtehtäviä kiireessä ovat tässä tehtävässä tärkeimmät ominaisuutesi. Sinulla on hyvin hallussa Microsoft Office -taidot sekä muut tietotekniset taidot ovat sillä tasolla, että opit helposti käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää (käytössä SAP).

Työaika on 37,5h/vk klo 7-17 välillä, liukumat käytössä. Työ on alkuun 6kk määräaikainen vuokratyösuhde, mutta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti. Ennen kaikkea haemme pitkäaikaista ja sitoutunutta osaajaa. Saat työhön hyvän perehdytyksen, joten kaikkea ei tarvitse osata ennalta. Halu oppia ja kehittyä omassa työssä, sekä toimeen tarttuva tapa toimia vie pitkälle!

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esim. merkonomi tai tradenomi.

Meille on tärkeää, että pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.
Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä sekä kokemustasi vastaavan palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!