Myyntiassistentti vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle

Haemme myyntiassistenttia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme palvelukseen Ylöjärvelle!

Työnkuvasi on monipuolinen ja työtehtävät haastavat tekijäänsä mukavasti. Työskentelet vahvasti päivittäin myyntitilausten käsittelyssä ja laskutuksessa sekä tuote- ja hintatietojen päivitysten parissa. Vastaat työssäsi suoraan yrityksen johdolle ja pidät yhteyttä asiakkaisiin sekä sidosryhmiin. Työskentelet lähellä tuotantoa ja toimitat heille työmääräykset suoraan. Työ on itsenäistä ja vastuullista, joka vaatiikin tekijältään sitoutumista ja kokonaisuuksien hallintaa. Ongelmanratkaisutaito on tässä työssä tärkeää, rohkeutta tarttua toimeen vaaditaan.

Työskentelet toisen työntekijän parina asiakkaan toimitiloissa Ylöjärvellä ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-16 välille. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.Työssä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn toisinaan. Aluksi toki on tärkeää olla paikalla säännöllisesti, jotta oppii tekemisen ja tuotteet tulevat tutuksi.

Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta, motivoitunutta asennetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä paineensietokykyä. Työssä pidetään myös aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin, joten olet valmis asiakaspalvelija. Pärjäät työssäsi myös englannin kieltä käyttäen. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja toimivat työympäristön, jossa päämies toimii Italiassa. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Mukaansatempaava työporukka odottaa sinua Ylöjärvellä! Lähetä meille hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi ja mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!