Myyntiassistentti

Tulisitko MYYNTIASSISTENTIKSI asiakaspalvelutiimiin CH-Polymersille Kaipiaisiin?

Työskentelet liiketoiminnan tukena tilaus-toimitusprosessien suunnittelussa ja valvonnassa sekä varastonhallinnassa. Vastaat kuljetusjärjestelyistä ja -dokumenteista, myynnin laskutuksesta ja asiakaspalautteiden käsittelystä. Tehtävässä olet tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, myös ulkomaille.

Tehtävää hakiessasi eduksi on siihen soveltuva koulutus (esim. liiketalous tai logistiikka) ja aikaisempi kokemus toimitusketjun tehtävistä teollisuudessa. IT-taidoiltasi olet harjaantunut käyttäjä (MS Office) ja kenties olet käyttänyt iScala-järjestelmää sekä kuljetusliikkeiden portaaleja aiemmin. Suomen kielen lisäksi englanti sujuu sinulta vaivatta niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Muu kielitaito on eduksi, erityisesti venäjän kieli.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Sinulle on luontevaa toimia eri sidosryhmien kanssa ja olet palvelualtis sekä tehokas apu liiketoiminnoille. Kiireisinäkin työpäivinä onnistut priorisoimaan tehtävät ja pysyt aikataulussa.

Tehtävä alkaa vuoden määräaikaisuudella 9/2021 alkaen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän sekä työkavereiksi rennon ja ammattitaitoisen joukon teollisuustoimialan osaajia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen www.eezypersonnel.fi sivujen kautta 27.6.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia mahdollisesti jo hakuaikana.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

CH-Polymers Oy

Vuonna 2009 perustettu CH-Polymers toimittaa korkealaatuisia sideaineita paperi- ja pakkausteollisuudelle, kuitukankaille sekä maali- ja pinnoiteteollisuudelle. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa, Raisiossa ja Kaipiaisissa.

Sijainti: Siilotie 7, Kaipiainen
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!