Myyntiassistentti

Etsimme asiakkaallemme Scanoffice Oy:lle aktiivista ja palveluhenkistä myyntiassistenttia asiakaspalvelun ja myynnin tuen tehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde suoraan Scanofficen palvelukseen.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet myyntiassistenttina yhdeksän henkilön mukavassa ja dynaamisessa asiakaspalvelutiimissä. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse, chatissa ja sähköpostin välityksellä, tilausten vastaanottoa ja käsittelyä, toimitusten seurantaa, asiakasrekisterin ylläpitoa sekä laajasti muutakin toimistotyötä. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten osastojen kuten teknisen tuen, varaston ja taloushallinnon kanssa.

Toivomme sinulta

Ennen kaikkea olet iloinen ja aktiivinen asiakaspalvelija. Luonteeltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Positiivinen asenteesi auttaa sinua selviytymään kovankin kiireen keskellä. Olet tottunut työskentelemään tehokkaasti sekä pitämään langat käsissä tiukoissakin tilanteissa. 
Omaat jo aikaisempaa kokemusta myyntiassistentin- ja erilaisista asiakaspalvelutilanteista. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä hyvät tietotekniset taidot. Aikaisempi Microsoft Dynamics NAV:n käyttökokemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle 

Sinua odottaa mielenkiintoinen työ menestyvässä 100 % kotimaisessa perheomisteisessa yrityksessä jälleenmyyjien tilaustrafiikin parissa. Mukava työyhteisö tukee Sinua tehtävässä onnistumisessa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset etuudet sekä työpaikan, jossa viihdytään pitkään. Kun työskentelet Scanofficella, olet osa uusiutuvaa energiaa ja ympäristöystävällisyyttä tukevaa yritystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. +358400 224 458 tai email. etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.  
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.9.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Scanoffice Oy

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen ja aurinkosähkötuotteiden maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy, Scanoffice Solar Oy  sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Scanoffice Group on suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittää 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. Maaliskuussa 2017 muutimme viihtyisään juuri valmistuneeseen toimitaloomme Espoon Juvanmalmille. Meillä toiminta on mutkatonta ja mukavaa!

Sijainti: Juvanmalmintie 11, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!