Myyntiedustaja, Oulu, Imperial Brands Finland Oy

Oletko kuullut sinua kuvailtavan sosiaalisesti taitavaksi, helposti lähestyttäväksi, luottamusta herättäväksi ja sulavaksi suhteiden luojaksi? Muun muassa näitä ominaisuuksia etsimme uusilta Myyntiedustajiltamme. Talostamme on lähdössä pois yli sata vuotta meillä kerrytettyä myyntikokemusta, kun pitkäaikaiset myyntiedustajamme Oulusta, Kuopiosta ja Vaasasta lähtevät viettämään ansaittuja eläkepäiviään. Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä osaksi huippuporukkaamme, sillä elokuussa toivotamme tervetulleeksi kolme uutta myyntiedustajaa Ouluun, Kuopioon ja Seinäjoelle.

Meillä myyntiedustajana olet osa huippuammattilaisten tiimiä, jokainen vastaten omasta alueestaan itsenäisellä työotteella. Suomessa meillä on kymmenen myyntiedustajaa ympäri Suomea. Omalla alueellasi vastuullasi on huolehtia noin kolmestasadasta valmiista asiakkaastamme, sinun asiakkaistasi. Työpäiväsi vietätkin pitkälti asiakaskohtaamisten parissa. Tarvittavat toimistotyöt teet kotikonttorilta käsin tai autossa työviikon päätteeksi, alueeltasi löytyy paikallisvarasto. Optimaalinen sijaintisi on Oulussa tai lähialueilla.    

Roolissasi vastaat omalla alueellasi tuotteidemme saatavuudesta myyntipisteissä, joita ovat esimerkiksi päivittäistavarakaupat, kioskit sekä huoltoasemat. Omien tuotteidemme lisäksi myyntisalkustasi löytyy myös muita päivittäistavaroita, snackseja, juomia ja makeisia. Tehtävä ei juurikaan sisällä uusasiakashankintaa, joten saat keskittyä luomaan ja ylläpitämään hyviä asiakassuhteita, varmistaen, että kaupan henkilökunnalla on aina ajantasainen tieto tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Työssäsi kommunikoit asiakkaidesi kanssa pääosin suomeksi, satunnaisesti myös englanniksi.

Roolisi on itsenäinen ja odotammekin sinulla olevan hyvä tuntemus omista työskentelytavoistasi sekä jo hankittua kokemusta myyntiedustajan tehtävistä. Eduksesi katsomme päivittäistavarakaupan tuntemuksen, mutta kokemuksesi voi olla kerrytetty myös muiden tuotteiden edustuksesta. Meillä panostetaan ihmisiin ja uusiin työntekijöihin, joten lupaamme tarjota kattavan perehdytyksen ja annamme jatkuvan tuen työllesi. Uutta pääset varmasti oppimaan, toki toivomme myös sinun tuovan mukanasi meille uusia ajatusmalleja.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat tekijät ja sinun tietenkin haluamme jakavan kanssamme samat arvot:

 • Kuluttaja tulee aina ensin, joten pidämme hänet mielessä kaikessa tekemisessämme.
 • Yhteistyössä on voimaa, joten autamme ja arvostamme toisiamme.
 • Otamme rohkeasti vastuuta omasta työstämme ja edellytämme sitä myös muilta.
 • Haluamme jokaisen olevan aidosti oma itsensä ja näemme erilaisuuden voimavarana.
 • Katsomme avoimin mielin tulevaan ja uskallamme kokeilla uutta.

Meillä saat:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työn globaalissa, arvostetussa yhtiössä. 
 • Jatkuvan, vahvan myyntiorganisaation tuen työllesi. Työkavereinasi ovat suomalaiset kollegat, jotka ovat alansa huippuammattilaisia.
 • Kiinteän kuukausipalkan sekä motivoivat kannustinpalkkiot.
 • Paikan organisaatiossa, joka välittää ihmisistä - meillä se näkyy muun muassa kattavina työsuhde-etuina ja Future Workplaces sertifiointina hyvin johdetusta yrityskulttuurista.
 • Mahdollisuuden urakehitykseen, työurat ovat olleet meillä pitkiä ja haluammekin, että matkamme myös sinun kanssasi jatkuu pitkälle tulevaisuuteen.

Nyt haluaisimme kuulla sinusta, tule menestymään kanssamme! Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen viimeistään 26.3. Rekrytointiprosessissa edetään hakuajan päätyttyä.

Valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Imperial Brands Finland Oy:n kanssa. Rekrytointia Imperial Brands Finlandin kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15, puh. 040 161 2474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Vapaa autoetu
 • Kulttuurietu
 • Liikuntaetu
 • Kattavat työterveyden palvelut
 • Puhelinetu
 • Työsuhdepyörä

Imperial Brands Finland Oy

Imperial Brands Finland Oy is a sales and distribution company, part of the Imperial Brands PLC, which is the world’s fourth largest tobacco company. The products are sold in over 160 countries and the number of personnel exceeds 30 000. In Finland we are located in Turku, our portfolio consists of both tobacco products and selected partner brands from other FMCG-product categories.

Logo

Myyntiedustaja, Oulu, Imperial Brands Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!