Myyntijohtaja, Länsiväylä

Haemme sähäkkään tiimiimme tuloksellista myyntijohtajaa Suomen toiseksi suurimman kaupungin päämedian – Länsiväylän – kehittämiseen. Länsiväylä tarjoaa espoolaisille aidosti paikallisen journalistisen median sekä mainostajille laadukkaat, turvalliset ja tavoittavat monikanavaiset mediaratkaisut.

Olet esihenkilö, joka johtaa tiimiään omalla esimerkillään varmistaen operatiivisen myynnin tehon sekä tavoitteiden saavuttamisen. Omaat aktiivisen otteen tuotteiden ja verkostojen kehittämisessä sekä päämäärätietoisuutta viedäksesi sovitut ja suunnitellut hankkeet käytäntöön. Et pelkästään kehitä verkostoja, vaan kykenet myös rakentamaan niitä. Henkilönä olet osallistava, palautetta rakentavasti antava ja vastaanottava liideri.

Arvostamme vahvaa Espoo-tuntemusta sekä näyttöjä myynnin ja kannattavuuden kasvattamisesta. Olet luonteva verkostoituja niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Uudessa tehtävässäsi laajoista paikallisista verkostoista on suurta etua. Sinulla on myös kyky tunnistaa yhteistyömahdollisuuksia ja rakentaa toimivia kokonaisuuksia paikallisten toimijoiden välille.

Tärkeimmät tehtäväsi:

 • Johtaa Länsiväylän monikanavaista päivittäistä mediamyyntiä. Sinulla on kanavakohtaista osaamista printissä, digissä, dooh:ssa ja palveluissa.
 • Toimia lähiesihenkilönä Länsiväylän myyntiryhmälle sekä kehittää sen laadullista ja monikanavaista myyntityötä.
 • Kehittää Länsiväylää monikanavaisena mediana yhdessä päätoimittajan ja lehtiryhmän johtajan kanssa.
 • Tehdä omaa aktiivista myyntityötä, uusasiakashankintaa ja verkostoitua.

Odotamme sinulta:

 • Ymmärrät paikallisen median ja paikallisten mediaratkaisujen vahvuudet.
 • Sinulla on vahvaa osaamista ja näyttöä menestyneestä mediaratkaisujen myynnistä.
 • Olet järjestelmällinen, päättäväinen ja esimerkillä johtava henkilö. Olet esihenkilö, joka saa tiiminsä liekkeihin eli jokaisen loistamaan omilla vahvuuksillaan.
 • Osaat motivoida, innostaa, antaa palautetta ja luoda luottamuksellisen ilmapiirin.
 • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot.
 • Näet ympärilläsi jatkuvasti mahdollisuuksia, suhtaudut työhösi intohimolla ja haluat kehittää niin tuotteita kuin omaa osaamistasi.
 • Työssä onnistuminen vaatii vahvaa Espoo-tuntemusta, sitoutumista Espooseen sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tarjoamme sinulle:

 • Suomen toiseksi suurimman kaupungin eli Espoon johtavan median – lukijamäärällä ja mediamainonnalla mitattuna – kanavat ja innovatiivisen tiimin.
 • Aidosti monikanavaiset ja kehittyvät mediakanavat: printti, digi, dooh ja palvelut.
 • Tukenasi on kasvuhakuinen mediakonserni, joka mahdollistaa myös mielenkiintoiset urapolut.
 • Suomen innovatiivisimman ja ostovoimaisimman markkina-alueen työalueeksi.
 • Näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin elinkeinoelämän ja päätöksenteon ytimeen ja mahdollisuuden verkottua koko pääkaupunkiseudulla.
 • Kannustavan kiinteän kuukausipalkan sekä kuukausittaisen provisiomahdollisuuden.

Lisätietoja antaa torstaina 19.5. klo 15-17 MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja hae huipputiimiin hakupainikkeen kautta viimeistään 22.5.2022.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Etelä-Suomen Media Oy

Etelä-Suomen Media tavoittaa yli 1,1, miljoonaa lukijaa printissä ja verkossa ja Uudenmaan johtava paikallismedia. Yhdessä digitaalisen ulkomainonnan kanssa Etelä-Suomen Median mediat tavoittavat 86 prosenttia yli 15 vuotiaista uusmaalaisista.

Etelä-Suomen Media on osa Mediatalo Keskisuomalaista, joka on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskentelee yli 2 000 media-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Toimimme noin 50 eri paikkakunnalla ja julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Digitaalinen ulkomainontamme tavoittaa viikoittain lähes 2 miljoonaa suomalaista. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com, www.meks.fi ja www.etelasuomenmedia.fi

Laatukaupunkilehti Länsiväylä on Suomen kaupunkilehtien lippulaiva, jolla on vahva asema Espoossa ja Espoon seudulla. Länsiväylä on tutkitusti Espoon seudun luetuin uutismedia, ja se tavoittaa printissä ja verkossa 146 000 lukijaa (Kansallinen mediatutkimus 2021). Länsiväylän historia ulottuu yli 65 vuoden taakse, ja lehti on Espoossa instituutio.

Paikallisten uutisten ja lähijournalismin lisäksi lehdestä löytyvät aina urheilu- ja kulttuuriosiot. Painettuna lehtenä Länsiväylä ilmestyy kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin, ja Länsiväylän verkkopalvelu tarjoaa uutiset tuoreeltaan 24/7. Espoon kaupunki, seurakunta, kulttuuritoimijat, päivittäistavarakauppa ja koko espoolainen elinkeinoelämä käyttävät laatukaupunkilehti Länsiväylää laajasti markkinointinsa kanavana.

Länsiväylän löydät myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Sijainti: Tapiontori 3 C, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!