Myyntijohtaja

Tule tekemään Hyvää työtä Eezy Henkilöstöpalveluille!

Etsimme nyt myyntijohtajaa vastaamaan Eezyn kokonaisvaltaisten henkilöstöratkaisujen myynnin kehitystyöstä ja johtamisesta Tampereen alueella.

Työnkuvasi rakentuu myynnin kehitystyöstä, myyntimme tavoitteiden seurannasta ja lisäksi olet hands-on myyntityössä tukena varsinkin isoimmissa asiakkuuksissamme. Toimit läheisessä yhteistyössä valtakunnallisen suurasiakasmyynnin kanssa ja raportoit Henkilöstöpalvelujen liiketoimintajohtajalle. Tiimissäsi tulee olemaan 8 upeaa tyyppiä, jotka toimivat myynnin tehtävissä eri toimialoilla laidasta laitaan, teollisuudesta horecaan ja kaupanalaan.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja etsimme kollegaa, joka haluaa sitoutua yritykseemme pitkäksi aikaa!

Toimipisteesi sijaitsee Tampereella Tulli Business Parkin tiloissa, ja auton käyttömahdollisuus on työssäsi välttämätöntä.

Myyntijohtajan työ käytännössä

Myyntijohtajana ensisijainen vastuusi on asiantuntevan myyntitiimimme johtaminen kohti strategiamme mukaisia tavoitteita. Ohjaat myynnin suuntaa, viet myyntimme oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja vastaat homman toimimisesta myyntiprosessimme mukaisesti.
Asetat ja seuraat myyntitiimimme tavoitteita ja samalla seuraat ja analysoit henkilöstövuokrauksen markkinaa, ja pysyt pulssilla suhteessa kilpailijoihin.

Lisäksi toimit tukena ja sponsorina isoimmissa asiakkuuksissamme, olet tarvittaessa mukana myös tarjousten tekemisessä ja asiakastapaamisissa. Tässä työssä myyntijohtaja ei istu norsunluutornissa, vaan osallistuu myös itse myyntityöhön erityisesti merkittävimmissä asiakkuuksissamme.

Sinulta toivomme

Unelmajohtajallamme on vahvaa kokemusta myynnin esihenkilötyöstä useamman vuoden ajalta, soveltuva korkeakoulututkinto sekä ajan tasalla olevat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynninjohtamisesta konsultoivan myynnin saralla ja palvelumyynti on sinulle tuttua. Kokemus henkilöstöpalvelualasta nähdään eduksi.

Eezyn kulttuuriin sujahdat erityisen hyvin, kun suhtaudut maanläheisesti asioihin, ja osaat omalla toiminnallasi toimia suunnannäyttäjänä. Etsimme ihmistä, jolla on kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä, vahvistaa vahvuuksia ja kehittää kehitettäviä asioita sosiaalisella pelisilmällä. Valmentava johtaminen on se, mikä kuvaa parhaiten toiveidemme myyntijohtajaa.

Miksi Eezy?

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle. Sinulle aukeaa mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi kehittämiselle.

Tuleva esihenkilösi vt. liiketoimintajohtajamme Ari toivottaa sinut mukaan porukkaan:

”Tampereen yksikkömme on tärkeä osa liiketoimintaamme, eikä vain manserockin ja Kummeli-vitsien jakelijana. Siksi etsimme nyt ihmisen, joka puhuu monen sidosryhmän kieltä, ja pystyy kommunikoimaan moneen suuntaan ja vielä siten, että kaikki kuulevat. Meillä johdetaan ihmisiä, ei numeroita, koska ihmiset ne numerot tuovat.”

Innostuitko?

Jätä pdf-muotoisena hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.3.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa vt. liiketoimintajohtaja Ari Myllyniemi, ari.myllyniemi@eezy.fi, puhelintiedustelut perjantaina 16.2. klo 12–13 numerosta 0400609803.

19.-29.2.2024 lisätietoja antaa Talent Acquisition Partner Marjaana Rauhala, puh. 050 477 6393.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 1 000 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 2 300 henkilöarviota. Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Sijainti: Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere

 

Logo

Myyntijohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!