Myyntikonsultti, Pohjois-Suomi

Etsimme energiseen ja innostuneeseen Kao Salon Division-tiimiimme Pohjois-Suomen alueelle vahvistukseksi kunnianhimoista ja motivoitunutta myynnin ammattilaista (BtoB-myyntiin), jolla on aito palo ja kiinnostus tehdä töitä kampaamoyritysten ja maailmanluokan brändiemme kanssa. Tässä roolissa pääset tekemään töitä Goldwell-, KMS- ja Varis-brändien kanssa ja kehittämään kampaamoasiakkaitesi osaamista ja liiketoimintaa alueellasi. Tehtävänäsi on varmistaa pitkän aikavälin kannattava liiketoiminta ja kasvu, minkä tueksi olemme luoneet selkeän strategian ja työkalut.    

Sinun tehtäväsi:

 • Olla kampaamon omistajan kumppani, joka luo molempia osapuolia hyödyttäviä kasvusuunnitelmia.
 • Hankkia uusia asiakkaita aktiivisesti alueeltasi. Tuntea alueesi kampaamoyritykset ja tunnistaa ne, joiden kanssa haluat ensisijaisesti toimia.
 • Rakentaa asiakaskohtaisia vuosisuunnitelmia yhteisten tavoitteidennne tueksi. Seurata näiden suunnitelmien ja tavoitteiden toteutumista.
 • Suunnitella ja toteuttaa tuotteisiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä koulutuksia uusissa ja olemassa olevissa asiakkaissasi.
 • Suunnitellla ajankäyttösi ja ajo-ohjelmasi järkevästi alueesi asiakassegmenttien ja tavoitteiden mukaisesti.
 • Olla vahvasti yhteistyössä alueesi kouluttajan kanssa, jotta asiakkaiden koulutussuunnitelmat ovat parhaat mahdolliset.
 • Etsiä kasvua ja täyttää myyntitavoitteet, pitäen samalla huolen kannattavuudesta. Raportoida ja analysoida alueesi myyntiä. Rakentaa suunnitelma mikäli myyntitavoitteet eivät täyty.
 • Hyödyntää tarjoaamaamme teknologiaa (mm. digitaaliset myynnin työkalumme).
 • Ymmärtää asiakkaan bisnestä ja tuloslaskelmaa. Ymmärtää ja tutkia markkinaa ja kilpailijoiden aktiviteetteja.

Odotamme sinulta:

 • Kiinnostusta lifestyle-brändejä ja muotia kohtaan.
 • Kaupallista nälkää ja vähintään 2-3 vuoden kokemusta myynnistä (mielellään BtoB-myynnistä).
 • Soveltuvaa koulutusta, myynnin sertifikaatit ja/tai jatkuva myyntikouluttautuminen katsotaan eduksi.
 • Kykyä toimia erilaisten persoonallisuuksien kanssa, priorisoida työmäärää ja toimia useiden projektien ja tehtävien parissa samanaikaisesti.
 • Joustavuutta - työ on liikkuvaa työtä, joka tapahtuu asiakkaita tapaamalla ympäri aluettasi.
 • Kotipaikkasi on Oulu, Rovaniemi tai Kemi tai näiden ympäristö.
 • Suomen ja englannin kielen taitoa. Olemme kansainvälinen yritys, jossa kommunikaatio tapahtuu usein englanniksi.
 • Microsoft office -ohjelmien kuten Word, Powerpoint, Excel ja  Outlook tuntemusta
 • Itsevarmuutta, sitoutumista, ammattitaitoa ja innokkuutta oppia uutta!

Mitä me tarjoamme: Ystävällisen ja joustavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä. Asiakaspiirin, jonka kanssa aika ei käy pitkäksi. Reilut ja ammattimaiset esihenkilöt tukemaan sinua matkassasi. Itsenäisen ja monipuolisen työn ja kilpailukykyisen kompensaatiopaketin sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua jatkuvasti. Kao:lla kuuntelemme sinua ja mielipiteelläsi on merkitystä. Uskomme, että saat aikaan parhaan muutoksen ja pääset parhaisiin tuloksiin kun otat vastuun omiin käsiisi, siksi arvostamme yrittäjämäistä ajattelua.

Lisätiedot tehtävästä: Rekrytointikumppaninamme toimii Eezy Personnel. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Laura Jalasto, puhelimitse 050 514 1188 tai sähköpostitse laura.jalasto(at)eezy.fi. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12. mennessä oheisen hakulinkin kautta. 

 

Hakuaika alkaa:

Kao Finland Oy

Keitä me olemme: Kao on perustettu Japanissa 1887. Haluamme vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla, joiden avulla teemme ihmisten elämästä kauniimpaa. Euroopan, Lähi-idän, Afrikan (EMEA) alueella Kao keskittyy premium brändeihin kolmella sektorilla. Kao Salon Division, Premium Mass ja Molton Brown.

Miten toimimme: Yrityksemme on valitty 15 vuotta peräkkäin mailman eettisimpien yritysten joukkoon. Olemme yritys jolla on tarkoitus ja vahvat arvot. Emme koskaan tee kompromissia laadun suhteen ja luomme tuotteita, jotka pitävät huolta ihmisistä ja ympäristöstä. At Kaolla jokainen työntekijä voi aktiivisesti vaikuttaa työhönsä ja uraansa. Kao edistää diversiteettiä ja erilaisia personnallisuuksia, sillä uskomme että monipuolisuus tekee meistä vahvemman. Jos haluat kuulla miksi 33,000 ihmistä ympäri maapalloa valitsivat työpaikakseen Kaon, vieraile https://www.kao.com/emea/en/

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!