Myyntikoordinaattori

KSS ENERGIA Oy
Kouvola
Haku alkaa ja päättyy

Haemme KSS Energialle B2C-tiimiin

MYYNTIKOORDINAATTORIA

vastaamaan sähköisten ja muiden kanavien myynninohjauksesta sekä kampanjakoordinoinnista.  Tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä energiakaupan riskienhallinnan, markkinoinnin, kuluttajamyynnin team leaderin ja asiakaspalvelupäällikön kanssa. Yhtiöllä on myös useita ulkoisia kumppaneita, joiden kanssa pääset hiomaan myyntiprosesseja ja kampanjoita timanttiseen kuntoon, jotta pystyt parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan tuloksellisen myynnin toteutumista.

Myyntikoordinaattori ylläpitää käytössä olevien myyntikanavien sisältöä kampanjoiden ja hintatietojen osalta, mutta samanaikaisesti kartoittaa myös uusia mahdollisia tapoja tukea myynnissä onnistumista. Liiketoiminnan kasvutavoitteiden saavuttamiseksi jatkuva kehitys ja prosessien parantaminen on tehtävässä tärkeää.

Haemme sinua, ehkä vielä hiomatonta timanttia, jolla on luovuutta ja vahva myynnillinen asenne sekä aito halu tulla rakentamaan menestystä energiakaupassa. Omalla vahvalla sitoutumisella ja esimerkillä kannustat tiimin huippusuorituksiin ja kykenet nopeasti reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Työ on usein nopeatempoista ja itsenäistä päätöksentekotaitoa vaativaa, joten odotamme, että hymysi ei hyydy kiireisimpinäkään työpäivinä ja fokus pysyy tehtävän mukaisissa asioissa.

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme persoonaasi, jossa vahvasti ilmentyvät myynnillisyys ja halu saada tulosta aikaan. Odotamme, että sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot suomeksi, osaat hyödyntää tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä ja uusien asioiden omaksuminen on sinulle vaivatonta.

Haluatko olla rakentamassa menestystä energia-alan tehtävissä? Jos kiinnostuit ja koet tehtävän omaksesi, saatat olla etsimämme henkilö. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnel, Executive Search Consultant Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Hae tehtävään os. www.eezypersonnel.fi täyttämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 3.12. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


 

KSS ENERGIA Oy

KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää palveluja asiakkaille yhdessä kumppaniensa kanssa ja myy sähköä, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja –ratkaisuja.

KSS Energian toimipisteet ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa ja Helsingissä. KSS Energia palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea.

KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy, Karhu Voima Oy ja Suomen Energia-Urakointi Oy. Konsernissa harjoitetaan sähkön ja kaukolämmön tuotantoa ja myyntiä, maakaasun myyntiä, sähkö -, lämpö- ja kaasuverkkojen käyttöä ja ylläpitoa sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentamista ja suunnittelua. Konsernin taloushallinto on keskitetty emoyhtiöön.

Jakelualue kattaa Kouvolan, Kuusankosken, Valkealan ja Iitin alueet sekä Anjalan pohjoisosat.

 

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!