Myyntinevottelija, määräaikainen

Kohtaatko asiakkaasi loistavalla palveluasenteella? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään heille sopivimman vuokrakodin? Hienoa! Etsimme lämminhenkiseen yhteisöömme myyntineuvottelijaa, joka tulee mukaan varmistamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta.

 

Työtehtävä on vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja työ alkaa mahdollisimman pian.

 

Tehtävänäsi on olla mukana luomassa onnellista asumista pääkaupunkiseudulla sekä Siuntiossa ja Tuusulassa sijaitsevissa vuokrakohteissamme. Työtehtäviisi kuuluu hakemusten käsittelyä, tarjousten ja sopimusten laatimista, sekä asuntonäyttöjen järjestämistä ja esittelyitä, joissa edistät alan parasta asiakaskokemusta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi raportointi asukasvalinnoista kunnille. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin kollegoidesi kanssa kehittäen myyntiprosessejamme jatkuvasti eteenpäin – me haluamme kehittyä yhdessä.

 

Onnistuaksesi työssäsi otat tehtäväsi haltuun asiakaslähtöisellä palveluasenteella. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot (suomeksi ja englanniksi), tarkat korvat ja kyky kohdata asiakkaamme heidän tarpeensa huomioiden. Nautit itsenäisestä työskentelystä ja toimit sujuvasti kollegoiden kanssa yli tiimirajojen.

 

Työssä voi tapahtua monia asioita samaan aikaan, joten hyvä organisointikyky auttaa sinua onnistumaan. Hallitset erilaiset tietojärjestelmät ja olet valmis lähtemään asuntonäytöille joustavasti, asiakkaiden tarve huomioiden.

 

Toivomme, että sinulla on LKV-, LVV- tai jokin muu asuntovuokraukseen soveltuva tutkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä ajokortti on välttämätön ja oma auto katsotaan eduksi.

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi asumisen ammattilaisten joukkoon Asuntosäätiölle! Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Välitämme aidosti asukkaistamme: pääset roolissasi vaikuttamaan asukkaidemme hyvinvointiin. Tiimin ja esihenkilön tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi.

 

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen ja merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon, vakuutukset, käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille ja loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Tarjoamme joustavan työajan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Uudistuneet toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

 

Haluatko mukaan edistämään onnellista asumista?

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Helmitehtaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä saat Saara Karhulta numerosta +358 44 283 0507 tai sähköpostilla saara@helmitehdas.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.  

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.  

Asiakas on tekemisemme keskiössä. Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä ja erilaisia osaajia. Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

Sähköposti: rekry@asuntosaatio.fi

Logo

Myyntinevottelija, määräaikainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!