Myyntipäällikkö, asuntoilmanvaihto

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme, oletko sinä etsimämme Myyntipäällikkö, asuntoilmanvaihto?

Vastaat tehtävässäsi asuntoilmanvaihdon (RV) avainasiakas- sekä jakelutiemyynnistä ja niiden kehittämisestä. Hankit uusia asiakkaita ja kehität nykyisiä asiakassuhteita yhdessä nykyisten asiakkaiden kanssa. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti tukkureiden kautta ja projektimyyntinä urakoitsijoille. Asiakkaina ovat kotimaan tukkurit, verkkokaupat, urakoitsijat, rakennusliikkeet ja suunnittelutoimistot. Tehtävään kuuluu myös kerätä ja analysoida markkinatietoa tuotteista ja kilpailijoista kotimaassa. Toimit samalla neljän hengen RV-myyntitiimin esihenkilönä ja raportoit työssäsi myyntipäällikölle.

Tehtävässä menestymisessä auttaa ja sinulta toivottavasti löytyy:

  • kokemus ja motivaatio työskennellä myynnin esihenkilötehtävistä
  • kokemus teknisten B2B-tuotteiden myynnistä mielellään ilmanvaihtotuotteiden, taloautomaation tai rakennusmateriaalien alueella
  • asiakaskohderyhmän vahva tuntemus
  • englannin ja suomen kielen osaaminen
  • soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulukoulutus
  • matkustusvalmius 50–60 päivää vuodessa
  • halu myynnin ja sen johtamiseen tarkoitettujen työkalujen itsenäiseen käyttöön ja käytön motivointiin omassa tiimissäsi

Henkilönä toivomme sinun olevan taitava vuorovaikuttaja ja hyvä neuvottelija. Sinulla on suunnitelmallinen ja asiakaslähtöinen työskentelyote. Etenet työssä itsenäisesti ja järjestelmällisesti.

Tarjoamme sinulle

  • vakaan yrityksen, joka toimii mielenkiintoisella toimialalla edistäen puhdasta sisäilmaa
  • uskottavan toimijan, jolla on hyvä maine alan kärkiyrityksenä
  • itsenäisen tehtävän, jossa sinulla on hyvät vaikuttamisen mahdollisuudet kotimaassa toteutettavan myynnin kehittämiseksi ja kasvattamiseksi

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja olet valmis tarttumaan haasteeseen, jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 26.9. hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.9. MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Vallox

Vallox on tunnettu, jo 50 vuotta Suomessa ilmanvaihtojärjestelmiä Loimaalla valmistanut yritys. Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää. Valloxilla suunnitellaan ja valmistetaan teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisia, turvallisia ja ympäristökuormitukseltaan optimoituja tuotteita. Valloxilla työskentelee noin 150 henkilöä.

Taloudellisesti Vallox on vahva yritys. Se on tehnyt historiansa ajan vahvaa positiivista käyttökatetta, ja kassatilanne mahdollistaa toiminnan kehittämisen pitkällä aikavälillä. Markkina-alueena on Eurooppa: erityisesti Saksa, Skandinavia, Baltia ja Puola. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 45,9 milj. euroa ja tulos 4,9 milj. euroa.

Sijainti: Myllykyläntie 9-11, Loimaa
Logo

Myyntipäällikkö, asuntoilmanvaihto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!