Myyntipäällikkö, FinnProfiles Oy

Etsimme asiakkaallemme FinnProfiles Oy:lle Sastamalaan

Myyntipäällikköä.

FinnProfiles on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja, jonka tuotantotehtaat sijaitsevassa Sastamalassa ja Iissä. FinnProfiles on erikoistunut yksilöllisten profiiliratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektiosaamista.

FinnProfiles on toimittanut valmistamiaan tiiviste- ja eristeratkaisuja lukuisille eri teollisuustoimialoille, kuten rakennus-, meri-, raide- ja lääketeollisuudelle ympäri maailmaa yli 30 vuoden ajan.

Myyntipäällikkönä tehtäviisi kuuluu

Myyntipäällikkönä vastaat annetuista asiakkuuksista ja kasvatat myyntiä systemaattisesti. Toimit sekä koti- että ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa ja vastaat itsenäisellä ja asiantuntevalla tavalla koko myyntiprosessista aina aktiivisesta asiakaskontaktoinnista tarjousten laadintaan ja kauppoihin johtaviin neuvotteluihin asti. Teet tiiviistä yhteistyötä suunnitteluosaston ja teknisen tuen kanssa varmistaaksesi asiakkaillesi laadukkaat tiivisteratkaisut. Toimit osana 9-henkistä myyntitiimiämme ja raportoit myyntijohtajalle.

Odotamme Sinulta

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi odotamme Sinulta useamman vuoden ajalta näyttöjä konsultoivalla otteella tehdystä teknisestä myyntityöstä teollisuuden parissa. Sinulla on aktiivinen ote myyntiin ja nautit myyntityöstä sekä asiakkuuksiesi pitkäjänteisestä kehittämisestä. Sinulla on proaktiivinen sekä itsenäinen työskentelytapa. Asiakastarpeiden ymmärtäminen ja suhteiden rakentaminen on olennaista onnistumisen kannalta. Saat asiat tapahtumaan, herätät luottamusta toiminnallasi, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja arvostat sekä asiakkaita että työkavereita. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä - muu kielitaito on sinulle eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävässä pääset näkemään koko teollisuuden kirjon sekä tuottamaan asiakkaillemme joka kerta ainutkertaisia ratkaisuja.

Tarjoamme Sinulle

Vastuullisen myynnillisen tehtävän kotimaisessa, vakavaraisessa perheyrityksessä, joka vallitsevista olosuhteista huolimatta uskoo vahvasti tulevaisuuden näkymiin. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja innostavan, kehitysmyönteisen työporukan.

Haluatko lisätietoja?

Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!