Myyntipäällikkö Helsinki

Etsimme asiakkaallemme Horecatarvikkeelle pääkaupunkiseudun talousalueelle

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Horecatarvike.fi on erityisesti take away -rasioihin, ravintolan työvaatteisiin ja muihin Foodservice -sektorin tuotteisiin keskittynyt tukkuverkokauppa. Horecatarvike toimittaa ekologiset kompostoituvat tai biohajoavat pakkaukset ravintoloihin ammattitaidolla niin painatuksella kuin hyllytavarana ja auttaa samalla rakentamaan ekologista ravintolabrändiä biohajoavilla take away -pakkauksilla ja ammattikeittiön tarvikkeilla. Horecatarvike kuuluu osaksi Westport Finland osakeyhtiötä, mikä on perustettu vuonna 2014. Sen kotipaikka on Tampere ja pääasiallinen toimiala työturvallisuusvälineet ja -palvelut. 

Suhtaudut intohimoisesti myyntiin ja haluat toimia laadukkaiden sekä ekologisten tuotteiden parissa. Voit olla kokeneempi B2B-myynnin ammattilainen, jolla on toimialaymmärrystä tai innokas alanvaihtaja Horeca tai päivittäistavarakaupan taustalla, jolla on kokemusta myyntityöstä ja joka kokee uusasiakashankinnan omakseen. Tulevassa tehtävässäsi pääset vastaamaan itsenäisesti pääkaupunkiseudun myynnistä sekä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa. Työ on liikkuvaa ja iso osa myyntityöstä tapahtuu asiakkaiden luona. Tutustut asiakkaan tarpeisiin ja tarjoat ratkaisuja, joiden avulla pyrit kehittämään asiakkaan käyttökohteita ja laajentamaan asiakassuhdetta. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta myyntityöstä sekä näyttöä itsenäisestä ja menestyksekkäästä työskentelystä vastaavissa tehtävissä. Sinulta löytyy myös kokemusta ja verkostoja Horeca toimialalta esim. ravintola tai päivittäistavarakaupan puolelta. Koulutuksesi voi olla joko tekninen ja / tai kaupallinen esim. restonomi, mutta koulutusta tärkeämpää on kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä kyky tulokselliseen, pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Olet motivoitunut ja toimintatapasi on järjestelmällinen, johon asiakkaat voivat aina luottaa, myös kiireellisissä tilanteissa.

Tarjoamme sinulle laadukkaat ja ekologiset tuotteet sekä provisiopalkan ilman palkkakattoa. Sinulla on siis aito mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi sekä tulevaisuuteesi. Hyvien työvälineiden lisäksi huolehdimme perehdytyksestäsi unohtamatta tarvitsemaasi tukea ja koulutusta.

Tehtävä täytetään aikataulun mukaisesti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Tari Sollalle, p. +358408497981 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!