Myyntipäällikkö, henkilöstöpalvelut, Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy

Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy on vuonna 2010 perustettu ammattitaitoisen, ulkomaalaisen työvoiman henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin sekä ulkoistamispalveluihin erikoistunut yritys. Ratkaisemme asiakkaidemme henkilöstöresursoinnin haasteita tyypillisesti silloin, kun asiakasyrityksen sijainti tai osaajapula vaikuttavat ratkaisevasti henkilöstön saatavuuteen. Tarjoamme omalla kansainvälisellä agenttiverkostolla ammattitaitoista eurooppalaista työvoimaan hyvin tarkennettuun ja läpikäytyyn osaamistarpeeseen. Teemme aktiivista yhteistyötä Slovakiassa, Bulgariassa, Makedoniassa, Romaniassa ja Latviassa olevien kumppaneidemme kanssa. Meillä on myös oma rekrytointi- ja henkilöstövuokraus yhtiö Ilves Sp. z o.o Puolassa ja KipinaBG OOD Bulgariassa.

Vahvalla ammattiosaamisellamme varmistamme, että tarve ja ratkaisu kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, tehden yhteistyöstä hyvää ja pitkäkestoista. Pidämme työvoimasta hyvää huolta kaikissa olosuhteissa ja palvelemme heitä heidän omalla äidinkielellä. Olemme luottokumppani, kun arvostetaan sitoutunutta ja motivoitunutta ammattityövoimaa. Visiomme on kasvattaa suomalaista teollisuusperhettä eurooppalaisella ammattitaidolla. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenyritys.

Lue meistä lisää: www.kipina.net

Kasvuamme vauhdittaaksemme olemme vahvistamassa tiimiämme ja etsimässä sinusta avainpelaajaa joukkueeseemme Tampereelle. Vahvuuksinasi näemme metalli- ja muun teollisuuden osaamisen ja kipinäsi työskennellä myynnin parissa.  Tule ratkaisemaan kanssamme suomalaisen teollisuuden osaajapulaa!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, henkilöstöpalvelut

Millaisessa roolissa tulisit työskentelemään? Tehtävässä tulet työskentelemään sekä uusasiakashankinnan että avaamiesi asiakkuuksien kehittämisen parissa. Potentiaalisimmat asiakasyritykset ovat tyypillisesti metalli- ja elintarviketeollisuudesta tai muilta osaajapulasta kärsiviltä aloilta. Myyntialueenamme on koko Suomi, mutta muodostamme tiimimme kesken alueellisia painotuksia. Tukikohtanasi toimii Tampereen toimistomme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, vaikka osan työtehtävistä voikin hoitaa modernein etävälinein.

Arkesi koostuu aktiivisesta potentiaalisten asiakasyritysten etsinnästä ja tunnistamisesta, kontaktien avaamisesta, asiakastapaamisista, asiakkaan tarpeisiin soveltuvien houkuttavien ja kilpailukykyisten ratkaisujen tarjoamisesta, sopimusten laadinnasta sekä asiakkuuksien edelleen kehittämisestä. Monipuolista verkostoitumista unohtamatta. Saatuasi toimeksiannon informoit huolella rekrytointiorganisaatiomme tarpeen yksityiskohdista ja mahdollistat heille toimeksiantoon soveltuvien osaajien löytämisen. Varmistat toimeksiantojen tehokkaan toteutuksen ja tiedonkulun eri sidosryhmien välillä ja näin osaltasi vaikutat erinomaisen asiakas-, hakija- ja työntekijätyytyväisyyden syntymiseen.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta käytännön kokemusta ja ymmärrystä teollisuudesta tai hyvää valmiutta sisäistää teollisten toimijoiden henkilöstötarpeita. Sinulla on kyky ja halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Edellä mainitut ovat tärkeämpiä kuin henkilöstöpalvelualan aiempi kokemus. Siihen liittyvät erityispiirteet voimme sinulle kyllä opettaa. Toki arvostamme myös henkilöstöpalvelualan kokemusta. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielen.

Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja työskentelet tuloshakuisesti yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Haluat jalkautua asiakkaiden pariin ja nautit kentällä liikkumisesta. Pidät itsesi ajan tasalla asiakaskentän tulevista hankkeista ja investoinneista sekä seuraat alan kehitystä päivittäisen työn ohella.

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme ja ammattilaistemme kanssa – oman osaamisesi kehittämistä unohtamatta. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy

Sijainti: Pispalan valtatie 139, 33270 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!