Vakituinen työ

Myyntipäällikkö, HoReCa-ala / Primulator Oy

Hae tätä työpaikkaa

Primulator Oy, www.primulator.fi on Suomessa vuodesta 1993 toiminut ravintolalaitteiden maahantuontiyritys. Toimintaamme kuuluu maahantuonnin lisäksi laitteiden myynti ja huolto. Asiakaskuntaamme kuuluu ravintoloita, hotelleja, liikennemyymälöitä, risteilyaluksia ja pikaruoka- ja kahvilaketjuja. Edustamme Suomessa ravintola-alan huippumerkkejä. Vahvoja osaamisalueitamme ovat kahviautomaatit ja jäätelökoneet, mutta tarjoamme asiakkaille myös ammattikeittiön kokonaisratkaisuja. Primulator toimii kahdeksassa eri maassa.

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt huipputyyppiä Myyntipäällikön tehtävään, Helsingin Lauttasaareen sijaitsevaan toimistoomme!

Tehtävä:

Myyntitiimimme koostuu tällä hetkellä aktiivisista ja kokeneista myynnin ammattilaisista ja haemme heille luotettavaa ja tehtävästä yhtä innokasta kollegaa. Olemme jo saavuttaneet paljon ja olemme alamme markkinajohtajia, mutta silti meillä on edelleen runsaasti kasvupotentiaalia. Tässä tehtävässä pääset myymään Primulatorin laadukkaita laitteita sekä palvelua. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ja tuloshakuisesti myynnistä omassa asiakassegmentissäsi. Tehtävääsi kuuluu sekä omassa asiakasportfoliossa olevien asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen, passiivisten asiakkuuksien uudelleenaktivoiminen ja myös uusasiakashankinta. Työnkuvaasi kuuluu luonnollisesti myös päämiesten suhteiden ylläpito, yhteistyön aktiivinen hoitaminen ja jatkuva kehittäminen yhdessä myyntitiimimme kanssa. Tässä tehtävässä raportoit myyntijohtajalle. Tämä positio edellyttää B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta Suomessa (yöpymisiä noin 20-30/vuosi).

Haemme:

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Alamme eroaa kaupan alasta monella tapaa, joten on tärkeää, että sinulla kuitenkin on HoReCa-alan tuntemusta entuudestaan. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • vahvaa myyntihenkisyyttä, draivia ja halua viedä asioita loppuun
 • rentoa, mutta päättäväistä otetta työhön
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
 • asiakaslähtöisyyttä
 • hyviä organisointitaitoja ja oma-aloitteisuutta
 • pitkäjänteisyyttä
 • kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä
 • erinomaista suomen- ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän vahvojen brändien parissa, alansa johtavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvän kuukausipalkan, vapaan autoedun ja muita hyviä työsuhde-etuja sekä erinomaisen perehdytyksen työhön. Työilmapiiri on meille ensisijaisen tärkeää, ja koko tiimimme koostuukin erittäin ammattitaitoisista henkilöistä, joiden suhtautuminen työhön on loistava – meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki ja kova halu menestyä, samalla kuin työ- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä pääset huippuporukkaan ja teemme kaikkemme, että sinäkin viihdyt meillä yhtä hyvin kuin me muutkin - tervetuloa!

Tämä on vakituinen tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi "Hae tätä työpaikkaa"-painikkeen kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Työpaikasta lyhyesti

 • Myyntipäällikkö, HoReCa-ala / Primulator Oy, Vakituinen työ
 • Primulator
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Primulator

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!