Myyntipäällikkö, On-Board-punnitusratkaisut / Tamtron Oy

Tamtron on kansainvälinen vaakojen ja punnitustiedon hallintajärjestelmien valmistaja. Tamtron on tuottanut markkinoiden älykkäimpiä punnitusratkaisuja vuodesta 1972 lähtien. Toimintamme lähtökohtana on alusta asti ollut asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ja aktiivisena yhteistyökumppanina toimiminen. Palvelemme kaikkia merkittäviä teollisuudenaloja ja tunnemme niiden punnitustarpeet. Tarjontaamme kuuluvat niin standardivaa’at kuin laajat integroidut punnitusratkaisutkin. Tamtronin vaa’at, tiedonhallintajärjestelmät ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme haasteisiin, niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Suomessa, ja tytäryhtiömme toimivat Ruotsissa, Puolassa, Saksassa, Tšekissä ja Slovakiassa. Lisäksi viemme tuotteitamme yli kuuteenkymmeneen maahan. Tamtronilaisia on 140 henkeä ja liikevaihtomme oli viime vuonna 22 MEur.

Lue meistä lisää: www.tamtrongroup.com/fi/

Oletko asiakasrajapinnassa viihtyvä tuloshakuinen ratkaisumyynnin ammattilainen? Meillä on nyt Tampereella tarjolla avainpelaajan paikka kymmenen hengen osaavassa myynti- ja markkinointitiimissämme. Tule rakentamaan menestystä kanssamme!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, On-Board-punnitusratkaisut

Yhdessä kollegasi kanssa tulette vastaamaan liikkuvissa työkoneissa hyödynnettävien On-Board-punnitusratkaisujen myynnistä Suomessa. Ratkaisu sisältää työkoneisiin asennettavat vaaka-, tiedonkeruu- ja -siirtoratkaisut sekä punnitustiedon hallinnan mahdollistavat pilvipalvelut. Teet myyntiä ja syvennät yhteistyötä sekä nykyisten asiakkaidemme parissa että uusia asiakassuhteita avaten. Asiakkaasi operoivat tyypillisesti mm. seuraavilla aloilla: maanrakennus, metsä- ja muu teollisuus, jäte- ja ympäristöala, kuljetus- ja logistiikka ja satamatoiminnot.

Millaisista tehtävistä arkesi koostuu? Asiakassuhde avataan tai sitä kehitetään aktiivisten yhteydenottojen ja tapaamisten avulla sekä verkostoituen. Luonnollisesti myös nykyiset online-mahdollisuudet hyödyntäen. Syvennyttyäsi asiakkaan tarpeisiin rakennat niihin innovatiiviset ja houkuttavat ratkaisut tarjouksineen. Ammattitaidollasi kotiutat kaupat ja huolehdit olennaisen tiedon siirtymisestä tuotanto- ja toimitusorganisaatiollemme. Osaltasi varmistat kanssamme lupausten täyttymisen ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen syntymisen. Osallistut myös messuille ja muihin asiakastapahtumiin sekä tuot asiakastarpeet ja markkinaosaamisesi osaksi markkinointiamme ja liiketoimintamme kehittämistä.

Millaista osaamista sinulta odotamme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kokemusta ratkaisumyynnistä ja näyttöjä tuloksista. Olet aktiivinen avaamaan niin uusia asiakkuuksia kuin kehittämään nykyisiä. Kentällä liikkuminen on sinulle luontaista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa ymmärrys liikkuvista työkoneista ja verkostot joillakin asiakassegmenteistämme. Aikaisempi kokemus pilvipalveluista tai SaaS-toimintamallista sekä CRM-järjestelmistä katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin halusi ja valmiutesi oppia ja kehittyä. Englannin kielen taito on plussaa, sillä pääset osaksi kansainvälistä konsernia ja työympäristöä.

Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja esiintymiskykyä. Saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja dynaamisessa yhtiössä sekä mahdollisuuden olla mukana edelleen rakentamassa Tamtronin kasvua ja menestystä.  Työkenttä on itsenäinen ja vastuullinen ja tarjoaa hyvät puitteet tulokselliseen toimintaan sekä itsensä kehittämiseen. Yhtiö tukee henkilöstön kouluttautumista.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

Tutustu yritysvideoomme

Katso myös mitä asiakkaamme meistä kertovat:

Tampereen Autokuljetus Oy

Berner koneet

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tamtron Oy

Sijainti: Vestonkatu 11, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!