Myyntipäällikkö, Restalaite

Restalaite Oy, www.restalaite.fi on täyden palvelun ammattikeittiölaitteiden maahantuontiyritys. Palvelu- ja tuotevalikoimaamme kuuluu ammattikeittiölaitteiden lisäksi suunnittelupalvelu, asennukset sekä koko maan kattava huoltoverkosto. Restalaite on yksityisomisteinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1984. Oma maahantuontiyksikkömme tarkoittaa asiakkaillemme yksilöllistä, joustavaa ja tehokasta palvelua, ilman välikäsiä.

Haemme nyt aktiivista Myyntipäällikköä dynaamiseen tiimiimme

Tehtävä:
Tässä tehtävässä pääset myymään arvostettuja, korkealaatuisia ammattikeittiökokonaisuuksia ja keittiölaitteita HoReCa-alalle. Vastaat omasta asiakasportfoliostasi, joka koostuu isoista, valtakunnallisista ravintola-, kahvila- ja hotelliketjuista, mutta myös pienemmistä yksittäisistä alan toimijoista. Oman asiakasportfolion hoitamisen lisäksi toivomme, että sinulla on vahva draivi myös kasvattaa asiakasportfoliotasi rakentamalla täysin uusia asiakassuhteita. Toiminnassamme on tärkeää tarjota asiakkaillemme heille räätälöityjä ratkaisuja. Tukenasi ammattikeittiöden suunnittelussa toimii kokenut suunnittelijamme. Muutoin vastaat itsenäisesti myynnistä aina projektin läpiviemiseen ja jälkimarkkinointiin saakka. Tässä tehtävässä teet asiakkaiden ja suunnittelijamme lisäksi, tiiviisti yhteistyötä myös Euroopassa ja USA:ssa sijaitsevien päämiestemme sekä koko asennusverkostomme kanssa. Sovit päämiestemme kanssa toimituksista ja asiakkaidemme ja asennusverkostomme kanssa asennusten aikatauluttamisesta. Myyntipäällikkönä raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Haemme:
Toivomme, että pidät myymisestä ja ihmisten kanssa toimimisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkea- tai korkeakoulututkinto. Meille on myös tärkeää, että sinulla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja myös motivaatiota kehittää yrityksemme toimintaa kanssamme. Tehtävässäsi luot aktiivisesti uusia asiakassuhteita ja toimit myös luotettavana yhteistyökumppanina meidän tärkeille jo olemissa oleville asiakkaillemme. Koska asiakkaasi ovat HoReCa-alalla, toivomme, että olet tehnyt erinomaista tulosta erityisesti B2B myynnissä ja että pystyt luomaan luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Projektien koordinointi päämiesten ja asiakkaiden kanssa edellyttää sinulta myös järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja hyviä organisointitaitoja. Tehtävä edellyttää lisäksi erinomaista kirjallista ja suullista suomen- ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän nuorekkaassa ja kannustavassa työyhteisössä. Saat koko tiimiltämme vahvan tuen tuotteiden oppimiseen ja asiakaskuntaan tutustumiseen. Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet erinomaiseen ansiotasoon. Työpanoksestasi maksetaan reilu pohjapalkka ja tulokseen sidottu provisio. Tarjoamme sinulle lisäksi vapaan autoedun ja muita hyviä työsuhde-etuja. Tehtävän hoitamiseen tarvitset ajokortin.

Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Toimistomme ja oma varastomme sijaitsee Vantaalla. Tehtävässä liikut pääasiassa pääkaupunkiseudulla.


Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä tavoittelemasi ansiotaso mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.10.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työ
Logo

Myyntipäällikkö, Restalaite

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!