Myyntipäällikkö, Sokos Kajaani

Sokos Kajaani on Kainuun suurin muodin erikoisliike, jonka valikoimiin kuuluu naisten ja miesten muoti, kosmetiikka sekä Hyvä Olo kampaamo. Sokos sijaitsee Kajaanin ydinkeskustassa keväällä 2021 valmistuneessa Raatikeskuksessa, jossa asiakkaita palvelee Sokoksen lisäksi S-Market, Rosso ja Bar Tuttu. Kajaanin Sokoksella työskentelee tällä hetkellä yli 10 asiakaspalvelun ammattilaista.

Nykyisen myyntipäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme

Kajaanin Sokokseen tulosvastuullista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Sokoksen myyntipäällikkönä vastaat ensiluokkaisesta, ajankohtaisesta ja virikkeellisestä palvelukokemuksesta yhdessä työryhmäsi kanssa. Intohimonasi on asiakkaiden parissa toimiminen. Toimit osana Raatikeskuksen johtotiimiä yhdessä muiden liiketoimintojen esihenkilöiden kanssa.

Sinulla on vahvaa tavaratalokaupan näkemystä sekä näyttöjä erinomaisista tuloksista. Uuden oppiminen ja toiminnan kehittäminen on sinulle luontevaa. Tuloksellisuuden varmistamisen lisäksi tärkeimpiä tehtäviäsi on huolehtia työryhmäsi osaamisen kehittämisestä, työn sujuvuudesta ja työhyvinvoinnista. Olet toimeen tarttuva, valmentava ja osallistava ihmisten johtaja, jolla on aito halu ja korkea motivaatio toimia yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenet organisoimaan yksikkösi toimintaa myös muuttuvissa ja hektisissä tilanteissa.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa prismajohtaja Pasi Piirainen p. 010 763 6320 tai pasi.piirainen@sok.fi.

Hae 20.10.2021 mennessä.

Jätä hakemus tästä!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Osuuskauppa Maakunta

Osuuskauppa Maakunta on menestyvä, voimakkaasti kehittyvä ja hyvässä kasvussa oleva alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttonestekauppa sekä matkailu- ja ravitsemistoiminta. Toimialueemme on Kainuun talousalue. Myyntimme v. 2020 oli 210 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 430 ihmistä.

Sijainti: Kajaani
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!