Myyntipäällikkö Tampereelle, One Leasing Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme One Leasing Finland Oy:lle

Myyntipäällikköä Tampereelle. 

One Leasing Finland Oy on kotimainen, vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa räätälöityjä leasingrahoitusratkaisuja ja -palveluja. One Leasing Finland Oy:n leasingrahoitusratkaisujen kohteena ovat erilaiset autot, koneet, laitteet ja kalusteet. Yrityksen tarjoamat palveluratkaisut mahdollistavat asiakkaalle joustavat ja nykyaikaisten kalustoinvestointien toteuttamisen ja tarjotut rahoitusratkaisut tehostavat yrityksen oman pääoman käyttöä sekä kasvattavat sen tuottoa. 

Etsimme nyt myyntipäällikköä Tampereen seudulle vahvistamaan One Leasing Finland Oy:n tiimiä.

Oletko sinä jo kannuksia hankkinut B2B-myynnin ammattilainen? Tiedät kokemuksesta, että todellinen arvo syntyy syvällisestä luottamuksesta sekä asiakkaiden pitkäjänteisestä palvelemisesta ja auttamisesta. Toivomme, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, kattavat verkostot ja asennetta edelleen kehittää vahvaa jalansijaa One Leasing Finland Oy:lla Tampereella. 

Tärkein tehtäväsi myyntipäällikkönä on auttaa asiakkaita optimoimaan oman pääoman käyttö, turvata terve taserakenne sekä maksimoida yhtiöön sijoitetun pääoman tuotto räätälöidyillä leasing-ratkaisuilla. Olet suunnitelmallinen, systemaattinen ja tiedät jo mitä uusien asiakkuuksien synnyttäminen vaatii. Tiimipelaajana uskot yhteistyön voimaan, etkä pelkää oppia uutta. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimiten osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Myyntipäällikkö Tampereelle, One Leasing Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!