Myyntipäällikkö, The Active Brands Group Scandinavia Ab

The Active Brands Group Scandinavia AB (ABG), www.activebrandsgroup.se, on ruotsalainen bränditalo, joka keskittyy innovatiivisiin urheilu- ja terveystuotteisiin. Yrityksemme on perustettu vuonna 2015 ja meillä on nykyään toimintaa yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, ja meillä on toimistot myös Helsingissä, Oslossa, Odensessa, Bangkokissa ja Shanghaissa. Toimintamme ja osaamisalueemme kattavat koko arvoketjun valmistuksesta myyntiin saakka.  Brändeihimme kuuluvat monissa pohjoismaissa jo hyvin tunnetut: Orthomovement, Aetrex, Weight Soles, Sneaker Lab, Smell Well, Rehband, Varlion, Natuvital, Gloveglu, Colourwear ja LiiteGuard – kaikki urheilu- ja terveysbrändejä, jotka innostavat käyttäjänsä nousemaan seuraavalle tasolle!

Oletko energinen ja rakastatko myyntiä? Onko sinulla kokemusta Suomen urheilumarkkinoista? Haluatko mieluummin työskennellä ihmisten parissa, kuin istua toimistolla ja haluatko tehdä sellaista työtä, jossa koko ajan näet oman työsi tuloksen? Jos vastasit näihin kysymyksiin ”Kyllä”, meillä saattaa olla juuri sinulle täydellinen työpaikka!

Tavoitteemme on kasvaa paljon Suomessa ja haemme siksi innostunutta ja aktiivista Myyntipäällikköä tekemään brändimme tunnetuiksi, ja tuomaan tuotteemme helposti kaikkien kuluttajien saataville, koko Suomessa!

Olemme vasta aloittaneet The Active Brands Group Scandinavian brändien myynnin Suomessa, mikä tarkoittaa, että tuotteitamme löytyvät jo osasta Suomen urheiluketjuista, mutta valtavasti on vielä potentiaalia ja uusia asiakkuuksia. Jo olemassa olevat asiakkaamme tulevat sinun myyntiportfolioosi avainasiakkaiksi, ja tärkeä osa tehtävästäsi Myyntipäällikkönä, on huolehtia heistä erinomaisen hyvin. Toinen erittäin tärkeä tehtäväsi, on avata avainasiakkuudet kaikkiin muihin Suomen urheiluketjuihin -liikkeisiin ja hypermarketteihin, missä myydään urheilutarvikkeita. Toisin sanoen, tehtäväsi on jälleenmyyjäportfoliomme kasvattaminen, jotta tuotemerkkimme muutaman vuoden kuluttua, löytyisivät kaikista hyvin varustelluista urheilujälleenmyyntiliikkeistä ja hypermarketeista Suomessa. Tämä on ainutlaatuinen, once-in-a-lifetime mahdollisuus, jossa saat olla osana menestystarinaamme Suomessa alusta asti. Se vaatii paljon työtä, mutta se on täysin toteutettavissa - olemmehan tehneet sen muissa maissa aiemmin ja lupaamme auttaa ja tukea sinua tehtävässä menestymiseen! 

Tärkeimmät vastuusi:
- Uusiasiakashankinta - kontaktointi, tapaamiset ja sopimukset
- Jo olemassa olevista asiakkaista huolehtiminen, lisämyynti, asiakastyytyväisyys
- Budjetointi, suunnittelu ja toteutuman seuranta
- KPI seuranta ja raportointi

Ketä me etsimme?
Etsimme sinua, aktiivista ja yrittäjähenkistä Myyntipäällikköä, joka pidät vapaudesta suunnitella ja työskennellä itsenäisesti. Toivomme, että rakastat myyntiä ja että osaat johtaa itseäsi ja omaa työtäsi ja joskus tulevaisuudessa ehkä myös muita myyjiä. Toivomme, että sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus urheilutuotteiden menestyksekkäästä myynnistä urheilualan jälleenmyyjille ja että sinulla on kaupallinen koulutus. Olet luontainen, vakuuttava kommunikoija ja pidät myyntineuvotteluista. Olet asiakaspalveluhenkinen, hoidat asiakkuuksiasi erinomaisesti ja pidät kiinni sovituista asioista. Nautit tekemisen meiningistä ja olet tottunut siihen, että sinulla on monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Ja vaikka olet paljon tien päällä tapaamassa nykyisiä ja tulevia asiakkaita, sinulle on kunnia-asia myös pitää kiinni sovitusta ja hoitaa toimistotyöt. Tehtävä edellyttää erinomaista suomenkielentaitoa Suomen markkinoita varten ja myös hyvää englanninkielentaitoa, jotta pystyt kommunikoimaan tehokkaasti kollegoidesikin kanssa. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan ja paljon vapautta suunnitella omia työpäiviäsi ja omaa työtäsi. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksessämme. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi omalta esihenkilöltäsi, Nordic Sales Manageriltamme ja myös koko tiimiltämme. Tehtävä on sekä vastuullinen että liikkuva. Saat matkustaa sekä Suomessa, noin 3 päivää viikossa, että ulkomailla muutaman kerran vuodessa! Sinulla on yksi kollega Suomessa, ja olet myös osana Ruotsin ja koko muun organisaatiomme mukavaa työyhteisöä. Saat tehdä merkityksellistä työtä, jossa panostuksesi todella näkyy.              

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä B-ajokortin, meiltä saat työsuhdeauton. Asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita akselilla Pori-Tampere-Lahti-Kotka eteläpuolella. Tehtävää voit hoitaa toimistolta käsin tai etänä.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostuitko tästä paikasta? Rekisteröi CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi (englanniksi) palkkatoiveineen, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2023. Haluatko kuulla lisää? Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant, Marika Högström-Andersson, 050 572 6439 tai marika.hogstrom-andersson@adiente.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työ
Logo

Myyntipäällikkö, The Active Brands Group Scandinavia Ab

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!