Myyntipäällikkö

Tule rakentamaan energistä huomista kanssamme

Haemme Oulun Energian Energiapalvelut-liiketoiminnan vahvistamiseksi kokenutta myyntipäällikköä, jonka vastuulla on uusien energiaratkaisujen, kuten lämpöpumppujen myynti ja uusasiakashankinta koko Suomessa. Asiakkaina ovat isojen liike- tai teollisuuskiinteistöjen omistajat ja taloyhtiöt sekä niiden energiahankinnasta vastaavat henkilöt.  

Toimipaikkasi voi olla Oulussa tai Helsingissä ja voit työskennellä hybridisti. Sinulla on matkustusvalmiutta, mutta osaat hyödyntää myös digitaalisten kanavien käytön myyntityössäsi.

Keskeistä ammattitaidossasi ja osaamisessasi

Sinulla on vankkaa kokemusta aktiivisesta ja menestyksekkäästä myyntityöstä energia-alalla sekä ymmärrystä lämpöpumppujen toiminnasta myös teknisellä tasolla.   

Olet itsenäinen ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka innostuu tavoitteista ja löytää ratkaisuja onnistumisiin. Hallitset myynnin eri vaiheet kartoituksesta kauppaan. Toimit systemaattisesti ja proaktiivisesti kehittäen toimintamalleja tehokkaaksi ja kannattavaksi. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja työskentelet pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti vaativienkin kohteiden parissa.

Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Englannin kielen taidosta on hyötyä toimittajayhteistyötä ajatellen. Eduksi katsotaan tekninen tai kaupallinen koulutus, mutta arvostamme ennen kaikkea kokemuksen tuomaa ammattitaitoa ja osaamista.

Suomen energisin työpaikka tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja palkitsevan roolin, jossa pääset vaikuttamaan uusien energiaratkaisujen kasvuun ja kehitykseen yhdessä myynnin huipputiimin kanssa. Markkinointitiimi on myös tukenasi tuottaen laadukkaita materiaaleja ja viestintää myynnin tueksi.

Keskeistä energisen työpaikkamme kulttuurissa on, että teemme yhdessä, vastuullisesti ja innolla. Osallistamme ja osallistumme. Panostamme hyvinvointiin, hyvään tekemisen meininkiin sekä ammattitaidon ja osaamisen nostamiseen esille entistäkin paremmin. Meillä on laajat henkilöstöedut kuten hybridityömalli, vuosittainen kannustinpalkkiomalli, polkupyöräetu, kattavat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Hae viimeistään 16.4.2024

Lähetä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävään liittyen antavat MPS-konsultti Minna Moilanen p. 040 849 6215 (27.3. klo 14–16 tai 11.4. klo 9–11) tai Oulun Energialta Maunu Laikari p. 044 700 8805 (28.3. klo 13–16, 4.4. klo 9–11 ja 12.4. klo 14–16).

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Oulun Energia Oy

Oulun Energia Oy on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöstä. Tarjoamme kestäviä energia- ja kiertotalousratkaisuja noin 250 ammattilaisen voimin. Kuljemme rohkeasti uutta kohti, jotta pohjoinen pysyy elinvoimaisena ja meillä kaikilla on hyvä olla.

Rakennamme yhdessä huomista tavalla, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä. Energia-alan suunnannäyttäjänä panostamme vahvasti kiertotalouteen ja kestäviin energiaratkaisuihin. Kannamme vastuuta paitsi ihmisistä myös ympäristöstämme: tavoitteenamme on hiilineutraalius vuonna 2030.

Energiapalvelut

Kehitämme uutta älykästä energiajärjestelmää, jotta asiakkaamme saavat kestävästi tuotettua energiaa tänään ja tulevaisuudessa. Tulevaisuuden energiajärjestelmän perusta on innovatiivisissa teknologisissa ratkaisuissa sekä uusiutuvissa energiamuodoissa kuten aurinko- ja tuulivoimassa.

Vastaamme lämmön toimittamisesta noin 150 000 asukkaalle ja yritykselle. Kehitämme ja laajennamme kaukolämpöverkkoamme aktiivisesti ja hyödynnämme tehokkaasti muun muassa hukkalämpöä ja kysyntäjoustoa. Kaukolämmön jakelun toimitusvarmuutemme on 99,9 %.

Tehtävämme on myös hallinnoida sähköntuotantoportfoliotamme sekä huolehtia sähkön myynti ja suojaustoiminnasta ja hiilidioksidipäästöoikeuksien hankinnasta.

Sijainti: Nahkatehtaankatu 2, Oulu
Logo

Myyntipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!