Myyntipäällikkö

GRENKE on yksi johtavista leasingpalveluiden tarjoajista Euroopassa. Olemme omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, toimimme jo yli 30 maassa ja 120 toimipisteessä. Meillä on yli 40 vuoden leasingkokemus eri toimialoilta. ”Small ticket IT leasing” – osaamisalueella olemme Euroopan markkinajohtaja. Suomessa aloitimme vuonna 2008. GRENKEn paikallisen toimiston löydät Vantaalta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

GRENKE leasing sopii yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. Tarjoamme aidosti henkilökohtaista palvelua jälleenmyyjillemme ja asiakkaillemme sekä mahdollistamme nopean ja helpon tavan tehdä leasinghankintoja. Liputamme mutkattoman, sähköisen sopimisen puolesta. Lue meistä lisääwww.grenke.fi

Nuorekas tiimimme etsii avainpelaajaa Vantaalle myynnin vahvistukseksi. Olisitko sinä kiinnostunut hyppäämään mukaan kasvuumme ja mahdollistamaan mielenkiintoisten asiakkaidemme visioiden toteutumisen? Tule menestymään yhdessä kanssamme!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, leasingratkaisut

Millaisessa roolissa tulisit meillä työskentelemäänMyyntiorganisaatiossamme tehdään myyntiä sekä jälleenmyyjien kautta että suoraan yrityksille tarjottavien leasingpalveluiden parissa. Haemme sinusta nyt vahvistusta erityisesti jälleenmyyntipuolelle. Jälleenmyyjäasiakkaamme on tyypillisesti laitteiden ja tuotteiden ratkaisumyynnin parissa toimiva yritys, joka haluaa tarjota omalle asiakkaalleen suoraoston sijaan vaihtoehdon tehdä hankinta leasingratkaisun kautta. Toimenkuvaasi kuuluu sekä uusasiakashankintaa että aktiivista ja pitkäjänteistä asiakastyötä. Pelikenttänäsi toimii Etelä-Suomi Hangosta Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan. Saat työllesi koko tiimimme tuen, toimivat työvälineet ja mahdollisuudet onnistua. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Pääset kuitenkin vaikuttamaan ajankäyttöösi ja toiminta-alueeseesi.

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Olennainen osa roolisi arkea on aktiiviset pelinavaukset uusiin potentiaalisiksi tunnistettuihin asiakkuuksiin, vuorovaikutteiset asiakastapaamiset, asiakkaan liiketoiminnasta hyvän ymmärryksen hankkiminen ja asiakkaan liiketoimintaa tukevien houkuttavien leasingratkaisujen tarjoaminen sekä yhteistyön käynnistäminen. Jälleenmyyjäyritysten myyntiin keskittyessäsi olennainen osa työtäsi on myös asiakkaiden koulutus leasingratkaisun edelleen myyntiin ja käytännön toteutukseen. Kaikessa toiminnassamme yhdistyy aktiivinen tiimityö yhteisten tavoitteiden eteen ja reipas palveluasenne kanssakäymisessä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

Millaista osaajaa etsimme? Tehtävässä menestymistä edesauttaa tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. tradenomi) kautta muodostuneet valmiudet asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen ja luontevaan keskusteluun niin asiakkaidemme myyntiin kuin talouden asioihin liittyen. Voit olla valmis leasingalan osaaja tai olet kenties myynyt ratkaisuja, joissa leasing on ollut vaihtoehto ratkaisun hankkimiselle. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja rohkea asiapalveluhenkinen ote lähestyä potentiaalisia asiakkaita sekä into oppia alamme. Me kyllä perehdytämme sinut ja jaamme ammattitaitomme työsi tueksi. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja verkostoitumisen keinot.  Suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä sekä halua oppia jatkuvasti uutta. Saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Meille yhdessä tekeminen on A ja O, joten tiimihenkisyys on meillä edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvuhaluisessa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi meillä on toimipaikkakohtainen kuukausibonus ja vapaa autoetu. Meillä on myös muita hyviä etuja työntekijöillemme kuten esimerkiksi 2,5 päivän loma-ansainta työsuhteen alusta alkaen, laaja työterveyspalvelu, hierontaetu, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, puhelinetu, kahvi/tee/muut virvokkeet työpäivän aikana sekä CaPS-henkilöstöetuohjelma. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikat soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Grenkeleasing Oy

Sijainti: Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Logo

Myyntipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!