Myyntipäällikkö

Haemme nyt näkemyksellistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntiämme

Meillä kyberturvaa ja turvatekniikkaa hallinnoidaan kokonaisuutena eikä erillisissä siiloissa. Tule mukaan löytämään asiakkaillemme vaikuttavuudeltaan parhaimpia turvallisuusratkaisuja! Haemme nyt turvaliiketoiminnan puolelle kokenutta ja näkemyksellistä myyntipäällikköä, joka osaa ottaa suunnitelmallisella otteella myyntikokonaisuudet haltuun.

Mitä myyntipäällikön työnkuvaan kuuluu?

Tässä roolissa edistät kokonaisturvallisuuden myyntiä asiakkaille, joiden turvallisuustarpeet ovat kokonaisvaltaisia ja liiketoiminnan jatkuvuudelle erityisen tärkeitä. Päivittäinen arki sisältää myös monipuolista yhteistyötä läpi Loihde-konsernin. Tämä tarkoittaa, että pääset tekemään yhteistyötä turvaliiketoiminnan lisäksi digitaalisen liiketoiminnan puolella.

Mitä odotamme sinulta?

  • Työkokemusta tietoturvan ja tietoliikenteen parista
  • Turvatekniikan tuntemusta (esim. kamera- ja kulunvalvonta)
  • Näyttöjä tavoitteellisesta myyntityöstä ja sen onnistumisesta
  • Liiketoimintaymmärrystä ja kykyä koostaa laajoja ratkaisukokonaisuuksia
  • Rohkeutta ja aitoa halua oppia uutta niin turvallisuudesta kuin digitaalisesta kehittämisestä
  • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. Työpisteenäsi voi olla mikä tahansa Loihteen toimipisteistä. 

Lisätietoja

Hakuaikaa on 14.12.2022 saakka. Teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja roolista ja Loihteesta saat aluemyyntijohtaja Jarno Karvoselta, jarno.karvonen@loihde.com, puh. 045 657 6074.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

Myyntipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!