Myyntipäällikkö

 

Laajennumme voimakkaasti uusille alueille ja kehitämme palvelujamme.Haemme turvallisuuspalvelujen uusasiakashankinnasta vastaavaa

Myyntipäällikköä

Jokainen uusi asiakas on sinulle mahdollisuus ja nautit myyntityöstä ja edesautat Reilan kasvua aktiivisella b-to-b myyntityöllä. Tulosvastuullisena myyntipäällikkönä raportoit Reila Palvelut Oy:n asiakkuusjohtajalle.

 

Edellytämme, että sinulla on kokemusta palvelujen myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Eduksi tehtävässä onnistumiselle on, että sinulla on aiempaa kokemusta turvallisuusalasta. Työssä vaaditaan ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, päätöksentekokykyä sekä osaamista ja oivallusta ymmärtää asiakkaan tarpeita ja toiveita. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä pelisilmää siis kysytään.

Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, tuloshakuinen ja positiivisen määrätietoinen myyjä, jolla on kyky nähdä potentiaali niin liiketoiminnan kuin kehittämisen saralla. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, työ edellyttää liikkumista, mutta sen hoitaminen onnistuu kyllä tarvittaessa myös muualta Suomesta. 

 

Kiinnostavan ja monipuolisen työn lisäksi tarjoamme sinulle Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lisäksi tarjoamme kattavasti muita etuja, mm ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Vahvuutemme on etenkin johtamisessa ja suorituskyvyssä. Meillä on koko S-ryhmää koskevat johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan. Johtamislupauksilla halutaan varmistaa hyvä esimiestyö ja johtaminen sekä kehittää johtamiskulttuuria. Reilassa on tekemisen meininki ja mukava tiimi, jossa kaikilla on omat vastuunsa, mutta tarvittaessa tuemme myös toisiamme. Arvostamme yhteisömme avoimuutta, huumoria ja hyvää draivia. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä uudistamaan toimialaa ja haastamaan vanhentuneita toimintamalleja. Olemme valmiita sitoutumaan ja satsaamaan sinuun, ja toivomme, että niin olet sinäkin meihin.

 

Reila – enemmän kuin oletat!

 

Laita hakemuksesi tulemaan pikaisesti, mutta kuitenkin 12.10.2022 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi , sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä Reila Palvelut Oy:n asiakkuusjohtaja Jussi Kauppiseen, p. 050 555 6432 tai Eezy Personnelin Seniorikonsultti Tero Hassiseen, p. 050 388 3039.

Haku alkaa ja päättyy

Reila Palvelut Oy

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!