Myyntipäällikkö

Kiinnostaako henkilöstöpalvelualan ja rekrytoinnin mielenkiintoinen maailma?

Etsimme Joensuun Eezylle asiakaslähtöistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöpalvelualan näköalapaikalle. Pääset osallistumaan monipuolisesti asiakastyöhön ja tapaamaan eri alojen osaajia ja työnantajia koko Pohjois-Karjalan alueella.

Mitä pääset tekemään?

Rekrytointi on laji, jossa vaaditaan taitoa löytää oikea osaaja avoinna olevaan tehtävään. Sitä me teemme täällä Eezyllä päivittäin ja nautimme näistä onnistumisista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jokainen ihminen, työtehtävä ja yritys on meille tärkeä. Olet avainroolissa löytämään näitä paikkoja, joissa voimme olla apuna rekrytointiin liittyvissä asioissa. Vaalit asiakassuhteitamme ja tiedät, mistä hyvä asiakaskokemus muodostuu.

Työtehtäväsi Eezyllä koostuvat uusien asiakkaiden hankintaan liittyvistä tehtävistä sekä nykyisten asiakassuhteiden vaalimisesta ja kehittämisestä. Osallistut meillä vuokratyöntekijöiden etsintään ja heidän työsuhteidensa ylläpitoon. Olet kiinnostunut eri toimialoista ja arvostat kaikkia työtehtäviä. Yksin sinun ei tarvitse tätä työtä tehdä, vaan tiiviissä yhteistyössä osaavan HR-tiimimme kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla vasta työelämässä aloitteleva innokas tekijä tai jo muutaman vuoden työkokemuksella varustettu osaaja. Koulutustaustaltasi voit olla esim. tradenomi. Pääasia on, että sinulta löytyy aito kiinnostus asiakkaisiin ja haluun ratkaista heidän rekrytointihaasteita. Liikut mielelläsi asiakkaiden parissa.

Arvostamme alueen paikallistuntemusta. Valmiit verkostot yritysmaailmaan ja muihin sidosryhmiin auttavat työssä onnistumisessa. Toimintamme on vahvasti digitaalista, joten kiinnostus erilaisten ohjelmistojen käyttöön on välttämätöntä. Pystyt työskentelemään sujuvan suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Henkilönä olet oma-aloitteinen, vastuullinen, tuloshakuinen ja asiakaskentällä viihtyvä. Pidät lupauksesi ja langat käsissäsi. Työyhteisön jäsenenä olet positiivinen tiimipelaaja, joka arvostaa avointa työilmapiiriä ja tsemppaa tarvittaessa. Niin teemme mekin!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työkuvan ja mahdollisuuden kehittää itseäsi Eezyn tarjoamilla koulutuksilla. Lisäksi saat suunnitella oman kalenterisi sisällön ja luoda itsesi näköisen työn annettujen raamien sisällä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus?

Jos tunnistit itsesi ja haluat liittyä osaksi meidän henkilöstöpalvelualan asiantuntijajoukkoa, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi Eezy Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta www.eezypersonnel.fi. Haku päättyy 24.10.2021. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota yhteyttä ma-pe klo 8-16 välillä toimitusjohtaja, henkilöhakukonsultti Seija Tolonen, puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi (Huom! lomalla viikolla 42).

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Eezy Oyj / KarelPro Oy

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

Puhelin: 0405254885
Sijainti: Koskikatu 13, Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!