Näyttämöpäällikkö

Etsimme luovaan joukkoomme Tampereen Työväen Teatteriin Näyttämöpäällikköä

 

Näyttämöpäällikkönä vastaat teatterin esitys- ja harjoitustoiminnasta oman osaston työntekijöiden ja näyttämötekniikan osalta sekä produktioiden toteutuksen suunnittelusta yhteistyössä Teatterin eri osastojen sekä tuotantokohtaisten taiteellisten tiimien kanssa.

Toimit näyttämömestareiden, valo- ja ääniosaston ja kampaamon vastaavien, sekä tarpeistonhoitajien, kuiskaajien, järjestäjien ja pukijoiden esihenkilönä.

Resursoit työvoimatarpeita ja teet työvuorosuunnittelua yhdessä osastovastaavien kanssa koskien teatterin kaikkia neljää näyttämöä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistua teatterin tuotantosuunnitteluun, näyttämöteknisten laitteiden hankintojen suunnitteluun sekä budjetointiin.

Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Pystyt toimimaan välillä hektisessäkin teatterimaailmassa ja pitämään aikatauluista kiinni sekä toimit innostavana esihenkilönä osaavalle näyttämöhenkilökunnallemme.

Lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 7.12.2021.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antaa teatterilta Aatu Rantanen perjantaisin ja maanantaisin klo 8.00 - 10.00 puh. 044 720 1330 sekä Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soininen puh. 045 353 3337 tai henri.soininen@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI

Tampereen Työväen Teatteri on nykyaikainen teatteri, jonka juuret ovat työväenteatteriperinteessä. TTT vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 150 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä työskennellään neljällä eri näyttämöllä ja tuotetaan vuosittain kymmenkunta uutta näytelmää ensi-iltaan. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taitelijoita. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalvelujen muodossa. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää.

Vuonna 2021 Tampereen Työväen Teatteri viettää 120-vuotisjuhlaansa runsain ohjelmistoin.

Sijainti: Hämeenpuisto 28-32, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!