.Net-järjestelmäkehittäjä, Yle Live- ja mediapalvelut

Haemme joukkoomme sinua, kehittäjätaustainen asiantuntija!

Miksi meille?

Ylen Live- ja mediapalvelut (LMP) koostuvat viidestä toisiaan tukevasta toiminnosta, jotka tarjoavat audio- ja videopalveluita sekä livesignaalien ja tiedostojen hallintaa. Palveluitamme ovat mm. mediasiirrot, lähettäminen, vastaanottaminen, tallentaminen, metatietojen hallinta sekä asiantuntijapalvelut. Yhteisenä tavoitteenamme LMP Dev-tiimissä on kehittää Ylen Live- ja mediapalveluiden teknologiaa, prosesseja ja tukea sen omia toimintoja sekä koko Ylen tuotannonsuunnittelua ja livesignaalien hallintaa. 

Ylen kaltaista taloa ei toista Suomesta löydy; tuotamme kaupallisista intresseistä riippumatonta, maan parasta mediapalvelua kaikille asuinpaikasta, iästä, sukupuolesta ja lompakon paksuudesta riippumatta. Sen lisäksi, että saamme työskennellä päivittäin moniäänisen yhteiskunnan eteen ja olla osaltamme mukana edistämässä demokratian toteutumista, asemamme julkisena toimijana näkyy tekemisessämme myös aikana ja resursseina tehdä asiat ennemmin laadukkaasti kuin mahdollisimman nopeasti. 

Siispä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa saat olla mukana kehittämässä toimintaamme ja olla oppimassa uutta. Pääset osaksi Suomen monipuolisinta luovan työn yhteisöämme, jossa arvostamme oma-aloitteista, toista ihmistä arvostavaa ja vastuullista asennetta. Panostamme henkilöstöömme esimerkiksi kattavin koulutuksin, ja pääset oppimaan jatkuvasti uutta niin teknologiasta kuin substanssista.

Mitä on luvassa?

Tässä tehtävässä olet asiantuntijana mediapalveluiden hallintajärjestelmälle, jota käytetään pääasiassa reaaliaikaisten audio- ja videosignaalien tilaamiseen, hallintaan ja valvontaan. 

Kehitettävä järjestelmä on Skyline Communicationsin Dataminer-tuote, joka integroituu tarvittaviin järjestelmiin ja laitteisiin, varaa tilausten mukaiset tuotantoresurssit, sekä toteuttaa tarvittavat ohjaukset signaalien kulun mahdollistamiseksi oikeana hetkenä. Asiantuntijana sinulla on kokonaiskuva alustasta ja kehität sitä käyttäjien kanssa.

Tehtävään voi kuulua seuraavia osa-alueita kiinnostuksesi mukaan: 

  • Hajautetun alustan ja tietokantojen toiminnasta huolehtimista

  • ajurien kehitystä

  • integraatioiden kehittämistä ja niiden toiminnan tutkimista 

  • käyttöliittymien ja dashboardien toteuttamista 

  • valvonnan määrittelyä 

  • automaatio- ja manuaalitestausta 

  • automaatioskriptausta

  • alustan uusien ominaisuuksien seurantaa ja kokeilua

Vastaat työssäsi omalta osaltasi järjestelmän toiminnasta 24/7 best effort -teknisen tuen muodossa (2nd level support).

Ajurikehitys ja automaatioskriptit toteutetaan käyttäen C# / .net 4.x -frameworkia, muu ympärillä oleva uudemmalla .Net 5 -versioilla.

Työsuhde on vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä. Tulevaisuudessakin valtaosa työstä voi tapahtua etänä, mutta olemme sopineet yhdessä työskentelevämme Pasilassa tarpeen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Avainsanoja, joista ainakin osan tunnet omaksesi: Windows, Powershell, Microsoft Visio, C#, Elastic, Cassandra, JS, Cypress, TCP/IP, multicast ja integraatiot.

Toimit osana kansainvälistä tiimiä, joten työssä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Työkielemme suomi, joten sinulla tulisi olla myös riittävä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako tehtävä juuri sinun paikaltasi? Loistavaa! Täytä oheinen hakemus ja liitä mukaan CV:si. Työyhteisön monimuotoisuus on meille tärkeää, ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Huomioithan, että hakijasta tehdään hänen suostumuksellaan turvallisuusselvityslain tarkoittama henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja työn sisällöstä voit kysyä Jarkko Haapa-aholta ja yleisiä asioita Ylestä ja työsuhteesta Katri Kekkoselta:

  • Jarkko, jarkko.haapa-aho@yle.fi, p. 040 710 4881 (parhaiten tavoitat tiistaisin ja torstaisin klo 15-16).

  • Katri, katri.kekkonen@yle.fi, p. 040 840 8878 (parhaiten tavoitat: pe 27.1. klo 14-15, ke 1.2. 10.30-11 ja ti 7.2. klo 10-11).

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

Yle

Me Ylessä teemme työtä suurella sydämellä kaikille suomalaisille! 

Ainutlaatuinen tehtävämme on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Tätä työtä teemme vastuullisesti, luotettavasti ja ihmistä arvostaen. Tavoitteenamme on olla media-alan uudistaja ja edelläkävijä. 

Olemme maan suurin mediatalo ja monien mahdollisuuksien työyhteisö. Meillä työskentelee eri alojen parhaita ammattilaisia 25 paikkakunnalla Tammisaaresta Inariin. Lisäksi joukkoomme kuuluu kirjeenvaihtajia ja avustajia ympäri maailmaa.

Ihmiset ovat tekemisemme ydin – olemme kehittyvä ja innostunut työyhteisö, jota yhdistää työn merkityksellisyys, yhdessä tekemisen meininki, jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen. Yhdessä saamme aikaan enemmän ja parempaa.

Voisitko olla seuraava uusi yleläinen? Tutustu meihin tästä.

Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Logo

.Net-järjestelmäkehittäjä, Yle Live- ja mediapalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!