NetSuite konsulter, flera anställningar, SVERIGE

Ta del av Starias tillväxtresa!

Staria grundades 2003 och företaget ägs helt och hållet av dess medarbetare samt Vaaka Partners. Vi erbjuder våra kunder effektiva lösningar och verktyg för modern affärsverksamhet och möjliggör internationell tillväxt genom innovativa lösningar. Idag erbjuder Staria tjänster globalt till över 40 länder. Staria är också ledande NetSuite-partner i Norden och har tilldelats flera priser och utmärkelser. Vi har till exempel blivit utsedda till årets Solution Provider Partner 2019 och har tilldelats NetSuite 5-Star Award fem år i rad.  

Idag är vi kring 300 medarbetare på Staria och vi söker nu flera nya NETSUITE KONSULTER  för att ytterligare förstärka vår internationella tillväxt! Vi planerar att utöka våra lokala team i Stockholm, Sverige med åtminstone fem nya kollegor under de kommande 12 månaderna.  

Anställningen är en tillsvidare heltidsanställning som börjar enligt överenskommelse. 

 

Hur kommer dina arbetsdagar att se ut?

 • I rollen som NetSuite Consultant kommer du huvudsakligen att fokusera på projektarbete eller fungera som konsult genom att samarbeta med kundens affärsanvändare på samtliga nivåer.  
 • Du överser systemrelaterade aktiviteter samt analyserar, ger råd och planerar bästa praxis gällande implementeringen av NetSuite.  
 • Tillsammans med teamet analyserar och evaluerar du kundens behov och skapar innovativa lösningar för att hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet, vilket är en våra topp prioriteringar på Staria! 
 • I denna roll är du ansvarig för vissa delar av leveransen av NetSuite och vi söker någon som kan växa till rollen som ledande konsult för framtida projekt. I och med att största delen av Starias kunder är internationella tillväxtbolag, handlar majoriteten av projekten om att implementera strukturer för hela koncernen som ofta innefattar flera olika länder.  
 • För oss på Staria innebär framgång att vi är villiga att bekanta oss med våra kunders affärsverksamhet och behov. Istället för att erbjuda standardiserade lösningar stävar vi efter att ständigt utveckla nya och bättre sätt att lösa våra kunders tillväxtutmaningar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

 • En unik möjlighet att bli del av vårt engagerade team bestående av 50 experter i olika delar av världen. Teamets arbetsspråk är engelska och vi har en starkt internationell atmosfär och en arbetsgemenskap där vi bryr oss om varandra!
 • Du får stöd från ditt team och dina kollegor! Vi stöder din inlärning och professionella utveckling mångsidigt genom utbildningar och karriärmöjligheter. 
 • Mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter som ger dig en möjlighet att utnyttja dina kunskaper och vidareutveckla dina färdigheter.  
 • Vi erbjuder dig möjlighet till distansarbete och flexibel arbetstid, en ergonomisk arbetsplats, moderna arbetsverktyg samt en konkurrenskraftig lön och övriga personalförmåner. 
 • Kontor i Stockholm, Sverige eller Stavanger, Norge, där du får bli del av våra nybildade lokala team. 

 

Vem söker vi?

 • Vi söker flera NetSuite konsulter med tidigare erfarenhet av ERP system, bakgrund inom konsultering och kunskap om ekonomitjänster eller övriga affärsområden. Vi söker både junior- och senior konsulter som är villiga att lära och anpassa sig, och samtidigt bidra till våra kunders framgång.  
 • Som en fördel ser vi tidigare erfarenhet av Oracle NetSuite, men vi uppskattar även kunskap i andra system, t.ex. SAP, Visma, Tripletex, Agresso eller Dynamics.  
 • Vi förväntar oss att du har utmärkta IT kunskaper och har lätt för att lära dig nya system. I och med att vi jobbar i en starkt internationell miljö behöver du även behärska flytande engelska, både i tal och skrift.  

 
Hur ansöker du till denna tjänst?

Låter detta intressant? Ansöker gör du i vårt rekryteringssystem. Berätta gärna kort om dig själv, din kompetens samt vad som motiverar dig i ditt arbete. Vi önskar även att du berättar när du har möjlighet att tillträda tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tvekar inte att framskrida snabbt när vi hittar den rätta personen. Välkommen med din ansökan och kontakta gärna oss om du har några frågor! 

 

Mer information om tjänsten

Susanna Ylimäki
Director, ERP Consultancy
Susanna.ylimaki@staria.com
+358 466005721

 

 

 

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Full-time, permanent

Staria Oyj

Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Staria Oyj:n liikevaihtoennuste vuodelle 2020 on 27 M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 300 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Norjassa ja Tšekeissä. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 40 maahan. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Starian asiakkaita ovat mm. NoHo Group, Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Wolt. Staria on perustettu vuonna 2003. Yhtiö on kokonaan henkilöstön sekä kotimaisen Vaaka Partnersin omistama.

E-post: HR@staria.com
Plats: 7A Posthuset, Vasagatan 28
Adress på kartan

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!