Netvisor Implementation and Training Consultant

Netvisor on Suomen johtava taloushallinnon softa, jota käyttää 36 000 asiakasyritystä. Tuotteemme helpottaa pk-yrittäjien arkea automatisoimalla ja karsimalla manuaalista työtä mm. palkkahallinnon, kirjanpidon ja laskutuksen parissa. Etsimme nyt Netvisorin taloushallinnon käyttöönotto- ja koulutustiimiin uutta osaajaa.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävänkuvaasi kuuluu ensisijaisesti taloushallinnon käyttöönottoprojektien toteuttaminen asiakkaillemme. Sen lisäksi vastaat monipuolisen koulutustarjonnan tuottamisesta ja huolehdit asiakkaistamme yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Tehtävässä toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimiemme kanssa. Kokemus ja ymmärrys käyttöönottoprojekteista on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on halu kehittyä alan asiantuntijaksi ja hyödyntää oppimaasi asiakkaan parhaaksi. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • Kattavaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai taloushallinnon järjestelmien parissa työskentelystä, esim. controllerin, kirjanpitäjän tai taloushallinnon järjestelmäsiantuntijan roolissa
  • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
  • Luontaista halua auttaa asiakkaita menestymään 
  • Sujuvia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja 
  • Suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa

Netvisor-tuoteosaaminen ja aiempi kokemus käyttöönottoprojektien läpiviennistä katsotaan myös vahvaksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin into ja kiinnostus asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja konsultoivaan asiakaspalveluun.

Luonteeltasi olet myönteinen, itseohjautuva ja yhteistyökykyinen. Aikataulutat, priorisoit ja organisoit työtäsi taitavasti. Sinulla on myös intoa kehittää koulutusratkaisujamme entistä paremmiksi. 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Olemme iloinen ja ammattitaitoinen porukka osana laajaa Visman asiakaspalveluyhteisöä. Kulttuurillemme on ominaista vapaus ja vastuullisuus. Otamme vastuun asiakkaistamme, asetamme haastavia tavoitteita ja ratkaisemme haasteet parhaaksi kokemallamme tavalla. Netvisorin käyttöönotto- ja kouluttajatiimissä tehdään päätöksiä itsenäisesti ja oma panostuksesi tulee varmasti näkymään niin meillä kuin asiakkaidemme arjessa tuoden työllesi merkitystä. Olemme ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja tavoitteisiin sitoutuneita. 

Meillä saat viihtyisän ja rennon työyhteisön reilulla 350 työkaverilla, modernit tilat ja työvälineet sekä hyvän palkan ja edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia niin Visma Solutionsin tuotteiden parissa kuin koko Visma-konsernissa. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kymmenen kertaa peräkkäin.  

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2023 mennessä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös joustavasti etänä. Palkkahaarukka tehtävässä on n. 3500-4500 euroa, mutta mielellään keskustelemme ja kuulemme odotuksistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Annika Ignatius numerosta 044 341 1654 tai meilitse annika.ignatius@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Netvisor Implementation and Training Consultant

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!