Neurologian erikoislääkäri

 

Liity arvostettujen neurologiemme joukkoon 💙

Etsimme parhaillaan neurologeja keskussairaalatyöhön sekä omille Uniklinikoillemme. Meillä voit työskennellä vaikka muiden töiden ohessa – juuri niin paljon tai vähän kuin haluat!

Tarjoamme sinulle:

  • merkityksellisen työn, joka joustaa ehdoillasi
  • mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi monipuolisen potilaskunnan hyväksi
  • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii työjärjestelyistäsi
  • inhimillisen työnantajan, jonka toimintaa ohjaa terve arvopohja
  • mahdollisuuden työskennellä työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yrityksen kautta
  • hyvän korvauksen    

Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Toimimme koko maan alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Meillä työskentely joustaa sinun ehdoillasi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!


Hanna Keltikangas
Yhteyspäällikkö
p. 040 590 1848
hanna.keltikangas@coronaria.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Sovittavissa

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Neurologian erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!