New Business Agent Turkuun

Kuvittele työskenteleväsi ympäristössä, missä on mahdollisuus rakentaa omaa myyntiuraasi myynnin asiantuntijoiden huippuvalmennuksessa. Alusta lähtien tarjoamme sinulle vankan pohjan menestykseesi: 2200 € kiinteä kuukausipalkka takaa vakauden, mutta sinun potentiaalisi määrittelee tulotason – ahkeralla tekemisellä ansiosi voi olla jopa 6000 €/kk. Ahkeruus palkitaan myös mahdollisuudella tehdä 6,5 h työpäiviä täydellä pohjapalkalla, kun olet saavuttanut sovitut tavoitteet.
Tässä tiimissä viihdytään ja menestytään myynnillisesti-tule mukaan!

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida yritysasiakkaita ja tarjota Sanoman monipuolisia ja laadukkaita mediaratkaisuja. Kartoitat ja tunnistat uusien asiakkaiden tarpeita, tarjoat ratkaisut ja teet sopimukset. Asiakaskontaktisi tapahtuvat pääasiassa puhelimitse ja lisäksi etäsovelluksilla. Työ on läsnätyötä Turun toimistollamme.

Toivomme sinulta myynninnälkää ja vahvaa kiinnostusta myyntiin. Aiempi kokemus myyntityöstä on toivottavaa. Loppujen lopuksi asenne ratkaisee, kun sinulla on intoa ja motivaatiota oppia uutta. Olet valmis kasvamaan mediamyynnin asiantuntijaksi!

Tarjoamme sinulle

  • 2200 € pohjapalkan, kannustavat myyntipalkkiot sekä muita bonuksia
  • taustatueksi ison talon ammattilaisten osaamisen ja laadukkaan perehdytyksen
  • jatkuvaa tukea ja mentorointia oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • vastuuta ja vapautta yrityskulttuurin mukaisesti
  • lukuisia Sanoma-konsernin henkilöstöetuja ja menestyksen mukainen hyvinvointi kuukausibonus

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 4.8.2024 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntijohtajamme Rami Elmeranta puh.0404137233

Huomioithan, että lomailemme heinäkuussa ja aloitamme haastattelut vasta elokuun aikana.

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Sanoma Media Finland

Rakennamme Sanoman B2B-yksikössä menestystarinoita yritysasiakkaillemme, ja saamme aikaan vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Tunnemme suomalaiset kuluttajat ja tiedämme, miten heidät tavoittaa. Haluamme olla markkinoinnin luottokumppani kaikenlaisille yrityksille ja olla läsnä asiakkaillemme ympäri Suomen. Olemme luottokumppaneita myös toisillemme ja jokaiselle suomalaiselle markkinoijalle. 

B2B-yksikössä meitä on yhteensä yli 450. Joukkomme koostuu alan parhaista median, myynnin, markkinoinnin sekä digin ja datan osaajista.

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Sähköposti: rekrtytointi@sanoma.com
Sijainti: Lemminkäisenkatu 14-18 C.Turku, Finland
Logo

New Business Agent Turkuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!