NOC Specialist

Etsimme nyt joukkoomme uutta tietoverkkoasiantuntijaa vahvistamaan NOC-asiantuntijatiimiämme (Network Operation Center). Voit olla joko muutaman vuoden kokemuksen omaava tai jo pitkään alalla työskennellyt osaaja. NOC-tiimin arjessa painottuu ennenkaikkea vaativien verkkoratkaisujen ylläpito - ja vianselvitystyö. Tulevasta tiimistäsi löytyy sekä kokemusta että nuoruuden intoa. Myös apua saa aina työkavereilta tarvittaessa ja toivomme, että sinäkin olet vahva tiimipelaaja. 

Miksi NOC-tiimissä Loihteella viihdytään?

Yksi asiantuntijoistamme kuvailee asiaa näin: "Yhdessä tekeminen on mukavaa, työkaverit tarjoavat yhteisen ongelman ratkaisuun omaa osaamisaluettaan ja keskusteluissa voi aina oppia uutta. Tykkään myös auttaa asiakkaita ratkomaan ongelmia, joita he eivät itse ole saaneet ratkaistua. Työt eivät ole samoja päivästä toiseen eikä aamulla tiedä vielä mitä päivä tuo tullessaan. Positiivista on myös kouluttautumisen mahdollisuus senior asiantuntijan rooliin ja mahdollisuudet myös kokeilla muita työtehtäviä."

Meillä työtä tehdään paljon virtuaalisesti ja tiimiläisiä on ympäri Suomea, joten työpaikka missä tahansa Loihde Trustin toimipisteistä tai myös 100% etätyö on mahdollista. Hyvän lähtökohdan työssä menestymiseen antaa mm. tietoliikennetekniikan insinöörin tai - tradenomin koulutus tai muutoin hankittu vastaava osaaminen.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta tietoverkkojen ylläpitotehtävistä 
  • Kokemusta nykyaikaisista tietoverkoista ja tietoturvaratkaisuista
  • Sertifiointeja (esim. Check Point, Cisco Systems, Juniper Networks, PaloAlto, Fortinet, Extreme Networks)
  • Käytännön konfigurointiosaamista verkon aktiivilaitteiden parissa
  • Kykyä teknisen verkkodokumentaation tuottamiseen
  • Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Eduksi katsotaan

  • Pilviteknologioiden tuntemus, esim. Azure
  • Ohjelmointitaidot, esim. Python
  • ITIL-prosessien perusteiden tuntemus
  • Mahdollisuus osallistua tilapäisesti myös vuorotyöhön

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja se alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko? 

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut sopivien osaajien kanssa jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa NOC Team Manager Riku Lokka, riku.lokka@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

NOC Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!