Nuorempi kirvesmies (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme nuorempaa kirvesmiestä saneerauskohteeseen Turkuun. Työaika on arkisin 7-15:30, ja projektin alustava kesto on n. 3kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa muissa projekteissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan ripeästi!

Toivomme sinulta

Olet urasi alkutaipaleella oleva kirvesmies, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulle laadullinen tekeminen on ykkösjuttu, etkä tingi työnjäljestäsi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen saneeraus- ja uudiskohdetyöskentelystä. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. Pärjäät työssäsi suomen kielellä. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset saneerauskohteen sisätyöt. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Tehtävän palkkahaarukka kokemuksesi mukaan on 14,5 -16,50 €/h. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!