Nuorempi rakennesuunnittelija

Etsimme nyt Kontiotuote Oy:n suunnittelutiimiä täydentämään oppimishaluisia ja huippu hirsi- ja puurakennesuunnittelijaksi tähtääviä osaajia NUOREMMAN RAKENNESUUNNITTELIJAN tehtävään kotimaan projekteihin. Tehtävää on mahdollista hoitaa Oulun, Rovaniemen tai Pudasjärven toimistoilta käsin.

Oletko valmistumassa tai vastavalmistunut rakennusinsinööri? Olet ehkä kerryttänyt jo kokemusta rakennusalalta, mikä katsotaan eduksi, mutta emme pidä sitä vaatimuksena. Me haluamme tukea kasvamistasi osaksi rakennesuunnittelijoiden aatelia.

Tehtäviisi kuuluu seuraavat vastuualueet:

- Olet osa suunnittelutiimiä ja tiimin päivittäistä toimintaa.

- Yhteistyö sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa.

- Ratkoa tiimin tukemana hirsisuunnittelun haasteita

Odotamme sinulta:

- Rakennesuunnitteluun vaadittava koulutus (RI) tai työn kautta hankittu kokemus.

- Perusrakenteiden mitoitusosaamista.

- Suunnittelu- ja mitoitusohjelmien hallintaa, erityisesti Cad- järjestelmien hallinta.

- Hyvää vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja.

- Motivoitunutta asennetta, innokkuutta oppia uutta ja uteliasta mieltä.

Osana työyhteisöä toimit sujuvasti yhteistyössä muiden kanssa ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti, ongelmanratkaisutaidot sekä kyky uuden tiedon yhdistämiseen olemassa olevan kanssa ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä menestyäksesi varmasti tarvitset. Nautit asiantuntijaroolissa toimimisesta ja koet palkitsevana, kun pystyt auttamaan osaamisellasi myös muita.

Kontio on kansainvälinen ja maailman suurin hirsirakennusvalmistaja, jossa syntyy tuloksia ammattitaidolla ja oikealla asenteella. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana laadukkaan hirsirakentamisen tiimiä, jossa SINÄ olet tärkeä palanen. Uunituoreet, koko henkilöstön yhteistyöllä muokatut arvot ohjaavat toimintaamme ja vahvistavat työyhteisömme toimintaa entisestään.

Tule sinäkin rakentamaan parempaa tulevaisuutta kanssamme! Jätä hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveesi kera viimeistään 19.12.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikkoja täytetään heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Rekrytointia kanssamme hoitaa Eezy Personnel ja lisätietoja tehtävästä sinulle tarjoavat rekrytointikonsultit Antti Vimpari p. 040 845 5584 sekä Petri Heikkinen p. 040 752 9776.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kontiotuote Oy

Kontio on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Toimitamme maailmanlaajuisesti n. 2000 rakennusta vuosittain. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Olemme vahvasti mukana suomalaisen puutuoteteollisuuden kasvussa ja kehityksessä. Yhdistämällä osaavan työvoiman, uusimman teknologian sekä puumateriaalin parhaat ominaisuudet, olemme luoneet jo useita menestyneitä merkkituotteita.

Sijainti: Oulu, Rovaniemi, Pudasjärvi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!