Nuorempi rakennustyöntekijä kesäkaudelle (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme reippaita rakennusmiehiä kesäkauden projekteihin Turkuun. Töitä on tarjolla lyhyemmistä keikoista pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työt ovat monipuolisia ja määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työaika on arkisin 7-15:30. Mikäli kesätyöt rakennusalalla kiinnostavat, niin jätä meille hakemuksesi!

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on tuore alalle tulija, jolla riittää intoa itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tartut ennakkoluuloitta erilaisiin tehtäviin ja hoidat tonttisi reippaan asenteen kera. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta sekä suoritetun alan koulutuksen. Omat työkalut ovat iso plussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään talonrakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Nuorempi rakennustyöntekijä kesäkaudelle (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!