Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme nuorempia sähköasentajia pitkäkestoiseen työsuhteeseen Turussa sijaitseviin uudiskohteisiin. Työaika on arkisin klo 7-15:30, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli työt monipuolisissa kohteissa maistuvat, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla on kertynyt opiskelujen jälkeen jo hieman alan työkokemusta ja olet kartuttanut taitojasi erilaisissa kohteissa. Pärjäät töissäsi itsenäisin ottein ja osaat toimia laatutietoisesti. Tehtävässä edellytetään kuvienlukutaitoa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään sähköalan TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvällä tyypillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!