Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Haemme nyt Nuorisopsykiatrian erikoislääkäreitä eri puolelle Suomea. Toimimme julkisen terveydenhuollon kumppanina ympäri Suomen. Työpanos voidaan sopia sinun tilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti sekä joustavasti lähi- ja etätyössä. Aloittaa voit vaikka heti, tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta. Työsi tukena on ammattitaitoiset kollegat ja nimetty yhteyshenkilösi.

 

Tarjoamme sinulle:

  • työpaikan, jossa osaamistasi ja ammattitaitoasi arvostetaan
  • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
  • pitkäjänteisen luottamussuhteen, jossa tuetaan kehittymistäsi lääkärinä
  • merkityksellisen työn, joka joustaa ja kehittyy ehdoillasi
  • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
  • asiantuntevan yhteisön, jossa on mukava ja mutkaton meininki
  • inhimillisen työpaikan, jota ohjaa terve arvopohja

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva työkokonaisuus.

Lisätietoja antaa:

Mari Nousiainen
Yhteyspäällikkö
p. 040 627 7112
mari.nousiainen@coronaria.fi
 

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

Coronarialaisten hyvinvointi on tärkeää

Tarjoamme työsuhteessa oleville työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja satojen eurojen arvosta joka vuosi. Vuoden 2024 etukorit sisältävät esim. liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työmatka- ja lounasetua. Valittavissa on etuvaihtoehtoja myös hammasklinikoidemme palveluihin tai Silmäaseman tuoteostoihin. Coronarialaisena pääset valitsemaan näistä itsellesi mieluisimmat.

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, Professio ja Mectalent.

Logo

Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!