Nuorten työelämäasiantuntija

Haussa nuorten työelämäasiantuntija TATille

Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä vaikuttamaan nuorten paremman työelämäosaamisen eteen Talous ja Nuoret TAT ry:ssä! Talous ja nuoret TAT on Suomen arvostetuin nuorten talous- työelämä- ja yrittäjyystaitojen kehittämiseen keskittyvä valtakunnallinen vaikuttaja. TAT etsii nyt joukkoonsa innostunutta asiantuntijaa, joka tulisi vastaamaan TATin nuorten työelämäosaamisen kokonaisuudesta. Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, mutta voit työskennellä joustavasti muualtakin. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

 

Talous ja nuoret TAT haluaa lisätä työelämästä puhumista nuorten keskuudessa ja tukea nuorten työelämäosaamisen karttumista. Näillä on tutkitusti vahva yhteys nuoren hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. TATin tuotteiden avulla nuori oppii tunnistamaan omat vahvuutensa ja osaamisensa, kehittää työnhakutaitojaan sekä saa monipuolisesti tietoa työelämästä tulevaisuuden valintojen tueksi. Toimintamme kehittämiseksi tutkimme vuosittain nuorten tulevaisuuden suunnitelmia ja odotuksia.  TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

 

Asiantuntijan tehtävät

Tehtävässä toimit TATin äänenä nuorten työelämäosaamiseen liittyvissä asioissa, ja sinulla on hallussasi tiedot nuorten tilanteesta työelämässä. Osallistut valtakunnallisiin nuorten työelämäosaamiseen liittyvien työryhmien toimintaan, käyt puhumassa nuorten työelämään liittyvistä asioista eri sidos- ja vaikuttajaryhmille. Lisäksi keskustelet nuorten työelämäosaamiseen liittyvistä asioista innokkaasti eri sosiaalisen median kanavissa sekä koulutat opettajia käyttämään TATin tuottamia tuotteita ja palveluja. Lisäksi vastaat projektipäällikkönä TATin nuorten työelämäosaamisen palvelujen ja palvelukonseptien kehittämisestä: TET-palvelut, palvelupolun työelämäsisällöt ja opettajankoulutukset. 

 

Asiantuntijana päätehtäväsi ovat:

 • Nuorten työelämäosaamisen tuotteiden ja palvelujen projektipäällikkyys TATissa: palvelujen kehittämisen ja sisällöntuotannon vetovastuu sekä kumppanuustyö sovituilta osin
 • Opettajankoulutusten sisällön suunnittelu ja kehittäminen liittyen työelämäosaamiseen
 • Nuorten työelämäasioita koskevien työryhmien toimintaan osallistuminen
 • Puhetilaisuudet nuorten työelämään liittyvissä asioissa eri sidos- ja vaikuttajaryhmille
 • Aiheesta keskusteleminen sosiaalisen median kanavissa

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja höystä se CV:lläsi ja palkkatoiveella viimeistään 28.11. 2021. Jos sinulla on kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, p. 040 545 2198.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysiaikainen, vakituinen

Etsimämme henkilö

Sovit mainioisti tehtävään, mikäli:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
 • Sinulla on osaamista ja näyttöä työelämässä tapahtuvaan oppimiseen liittyen
 • Sinulla on kokemusta yritysten ja oppilaitosten rajapinnassa toimimisesta
 • Omaat verkostomaisen työotteen ja hyvät yhteistyötaidot
 • Sinulla on hyvät esiintymis- ja kirjoitustaidot
 • Omaat erinomaiset organisointi- ja ajanhallintataidot sekä ratkaisukeskeisen työskentelytavan

Ennen kaikkea sinulla on sisäistä paloa tehdä työtä nuorten paremman elämän puolesta!

Talous ja Nuoret TAT

Talous ja nuoret TATin tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa.

Sähköposti: rekry@tat.fi
Sijainti: Eteläranta 10

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!