NUOTTI-valmentaja Pohjois-Karjalaan

Eezy Työllisyyspalvelut
Maistraatinportti 1, 00240
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme nyt Pohjois-Karjalaan henkilökohtaista valmentajaa

Valmentajana toimit Kelan NUOTTI-valmennuksessa nuorten ja nuorten aikuisten (16-29-vuotiaiden) parissa. Tehtävänäsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksistaan ja voimavaroistaan sekä kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen vuoden 2026 loppuun.

 

Tuleva esihenkilösi kuvailee tiimiään näin:

"Meillä NUOTTI-valmennustiimissä jokainen saa olla oma itsensä ja tehdä työtään omalla persoonallaan. Vaikka jokainen tekee työtään itsenäisesti omalla alueella eikä lähityöyhteisöä ole, et ole yksin. Etätyöyhteisömme on tiivis ja yhteydenpitokanavamme ovat toimivat, minkä avulla saat kollegan tuen hetkessä. Tiimimme on yhteisöllinen, jossa tuetaan ja kannustetaan toisiamme. Tässä tiimissä pääset osaksi ammattitaitoisten valmentajien ja huippu tyyppien yhteisöä!"

Alla olevalta videolta pääset tutustumaan NUOTTI-valmentajan työpäivään. Pääset halutessasi tutustumaan muutamaan tulevaan työkaveriisi tästä

 

Etsimämme henkilö

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva korkeakoulututkinto:

 • Psykologi
 • Toimintaterapeutti (AMK)
 • Sairaanhoitaja (AMK),
 • Terveydenhoitaja (AMK)
 • Sosiaalityöntekijä
 • Sosionomi (AMK)
 • Kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
 • Yhteiskuntatieteiden maisteri
 • Kasvatustieteiden maisteri tai
 • Yhteisöpedagogi (AMK).

- Vähintään 6 vuoden työkokemus nuorten (16-29-vuotiaiden) parissa

- Kokemusta viikoittaisesta verkostotyöstä 2 vuoden ajalta

Eduksi luetaan ammatillisen kuntoutuksen osaamista tai kiinnostusta oppia työeläkekuntoutusta, jolloin työnkuvasi voisi olla laajempi. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta.

 

Valmennus tapahtuu laajalti Pohjois-Karjalan alueella, joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä
 • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla
 • Moniammatillisen työyhteisön tuen
 • Eezy Valmennuskeskuksen kurssit puoleen hintaan
 • Tuemme ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Minna Väänäseen, puh. 050 347 6440, minna.vaananen@eezy.fi. 

 

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana auttamassa, laita meille hakemus mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme mahdolliset valinnat jo ennen hakuajan päättymistä. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

NUOTTI-valmentaja Pohjois-Karjalaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!