Office Manager/Operations Manager, Asset Management

Asiakkaamme, vuonna 2021 perustettu suomalainen varainhoitoyhtiö, on juuri aloittamassa toimintansa Helsingissä. Yhtiö hallinnoi aluksi yhtä sijoitusrahastoa, tulevaisuudessa toiminta tulee kasvamaan ja kansainvälistymään. Varainhoidon parissa työskentelee tänään kolme henkilöä.
Vahvistamme nyt tiimiä, ja haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme Erottajalla sijaitsevaan toimistoon, kokenutta:

Office Manageria/Operations Manageria

Tehtäväsi:
Asiakasyrityksemme työskentelee varainhoidon parissa, asiakkaina instituutiot, yritykset sekä yksityishenkilöt. Yhtiö hoitaa alussa yhden Suomeen rekisteröidyn rahaston salkunhoitoa. Liiketoiminnan kasvaessa tavoitteena on perustaa uusia rahastoja, todennäköisesti myös muissa maissa.

Salkunhoitajat vastaavat rahaston sijoituksista ja toimitusjohtaja yrityksen johtamisesta. Office Managerin/Operations Managerin toivotaan alkuvaiheessa vastaavan kaikesta muusta. Mitä se tarkoittaa riippuu hyvin pitkälti sinusta, sekä halustasi ja kyvystäsi vastata tästä tehtävästä. Yhtiö toivoo, että olet itse mukana kehittämässä yhtiön toimintaa ja omia tehtäviäsi, sekä ratkomassa käytännön haasteita tulevaa varten.
Tässä tehtävässä vastaat kaikista arjen rutiinien toimivuudesta toimistolla, eli toimistotarvikkeista kokousjärjestelyihin. Vastaat myös kaikista sopimuksista, ja niiden toimivuudesta, kuten vuokrasopimukset, työterveys, it, siivous, leasing ja kaikki muut vastaavat, ja olet niiden pääasiallinen yhteyshenkilö. Lisäksi vastaat kokousjärjestelyistä, matkajärjestelyistä ja muista tapahtumista, joita mahdollisesti järjestetään.
Nämä kaikki ovat helppoja arkirutiinitehtäviä. Mutta näiden lisäksi, toivomme että haluat osallistua myös haastavampiin tehtäviin.

Näitä voivat olla mm:
- vastuu viranomaisraportoinnista Finanssivalvonnalle, verottajalle ja muille viranomaisille sekä sidosryhmille
- säännöllinen yhteydenpito ulkoistettuun back-officeen, sekä back office raportin säännöllinen koostaminen johdolle
- vastuu ulkoistetun kirjanpidon, taloushallinnon ja muiden ulkoistettujen toimintojen käytännön yhteydenpidosta
- juristien, tilintarkastajien ja muiden tärkeiden sidosryhmien ja -henkilöiden yhteyshenkilönä toimiminen
 

Toivomme sinulta:
Toivomme että olet koulutukseltasi johdon assistentti, juristi tai rahoituksen- tai laskentatoimen ekonomi tai tradenomi. Koulutuksesi ei kuitenkaan ole yhtä tärkeää kuin käytännön työkokemuksesi ja kykysi mukautua työtehtäviisi. Meille on tärkeää, että sinulla on usean vuoden kokemus office managerin tai johdon assistentin, tai jonkun muun vaativan ja vastuuta vaatineen tehtävän parista, rahoitusalalta, big four maailmasta tai lakiasiantoimistosta tai vastaavasta ympäristöstä. On tärkeää, että ymmärrät toimintaympäristön asettamat vaatimukset ja alan työskentelytavat ja -rutiinit.

Toivomme että olet proaktiivinen ja aikaansaava, ja otat kokonaisvastuun siitä, että asiat toimivat ja hoituvat, oli kyseessä siten mikä tahansa tilanne tai haaste. Aina saa apua omalta tiimiltä, tilintarkastajalta, juristeilta tai muilta yhteistyökumppaneilta – joten kaikkea ei tietysti tarvitse itse osata, mutta tärkeää on ottaa vastuu siitä, että kaikki hoituu ja että kaikki asiat selvitetään ja jokaista edistetään. Hyvä, positiivinen ”can do” asenne vie pitkälle, kuten myös asiakaspalveluhenkisyys, oli kyseessä sitten kuka tahansa asiakas tai sidosryhmä. Toivomme sinulta myös hyviä IT taitoja, Office ohjelmien osaamista, kotisivujen ja somekanavien päivittämistä, asiakasyhteydenpitoa sekä viestintäosaamista, sekä erinomaista suomen, ruotsin sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tämä on avainpositio pienessä, mutta kasvavassa varainhoitoyhtiössä, jossa roolisi on erittäin tärkeä yrityksen menestymiselle. Asiakkaamme haluaa, että olet osa tiimiä jo heidän kasvutarinansa alussa, ja että autat heitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Se, että sinä hoidat työsi hyvin, mahdollistaa sen, että varainhoitajat voivat keskittyä omiin tehtäviinsä – se on arvokasta, ja he tunnistavat sen.
Sinun ei välttämättä tarvitse suorittaa työsi toimistolla joka päivä, työn voi osittain tehdä myös etänä. Tarjoamme sinulle paikan erinomaisessa tiimissä, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä työtehtävän ja työympäristön, jossa sinun työpanoksellasi on suuri merkitys, ja josta sinä voit olla ylpeä.

Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, rekisteröi cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, heti tai viimeistään 10.8.2022, osoitteessa www.adiente.fi. Aloitamme haastattelut elokuun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten ole yhteydessä ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Adiente toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, 040 510  7700, erica.flinck@adiente.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!