Ohjaaja (amk)

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme sinua ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut ohjaaja tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä kanssamme Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin vastaanottokeskukseen Halikkoon.

 

Työtehtävät

Ohjaajana työskentelet tärkeänä osana vastaanottokeskuksen ohjaajatiimiä huolehtien asiakkaiden majoituspalvelujen järjestämisestä. Asiakaskuntasi koostuu kaiken ikäisistä turvapaikanhakijoista ja tilapäistä suojelua saavista henkilöistä. Työvuorosi ovat vaihtelevia ja niihin sisältyy uusien asiakkaiden majoitusta ja vastaanottoa sekä asiakkaiden yleistä ohjausta ja neuvontaa. Omalta osaltasi mahdollistat asiakkaiden sujuvan turvapaikkaprosessin huolehtien mm. puhutteluihin liittyvistä järjestelyistä ja menettelytapaneuvonnoista sekä toimit hyvässä yhteistyössä Maahanmuuttoviraston kanssa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämisestä sekä toimit perheiden tukena haastavissa tilanteissa. Työpäivääsi kuuluu myös asiakkaiden työ- ja opintotoiminnan sekä yhteiskuntaluentojen järjestäminen. Huolehdit asiakastyön ajantasaisista kirjauksista työvuorosi aikana.

Työn aloitus sopimuksen mukaan tai mahdollisemman pian.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta 

Edellytämme sinulta yhtä alla olevista pätevyyksistä:

  • sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukainen sosionomin pätevyys ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä tai
  • yhteisöpedagogin ammattikorkeakoulututkinto tai
  • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (559/1994) annetun lain 5 §:n mukainen sairaan- tai terveydenhoitajan pätevyys ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sairaan- tai terveydenhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen monikulttuurisesta työskentelystä. Työtehtäviesi menestykselliseen hoitamiseen tarvitset hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä asiakaslähtöisen työotteen. Työskentelemme paljon tulkin välityksellä, mutta hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös muuta kielitaitoa. Muuttuva työympäristömme vaatii sinulta itseohjautuvuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtäsi. Työtehtäviesi hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisemman pian. Valitun henkilön tulee sitoutua Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisesi hyödyntämiseen sekä kehittämiseen. Lämminhenkinen työyhteisömme tukee sinua työssäsi. Arvostamme henkilöstömme hyvinvointia ja pyrimme huolehtimaan siitä mm. tukemalla lounasruokailua, tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdepyöräedun sekä kattavat työterveyspalvelut ja säännöllisen työnohjauksen.

Työsi on kaikkina viikonpäivinä tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.  Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokkasi on G22D.

 

Meistä

SPR Varsinais-Suomen piirin vastaanottokeskuksissa tuotamme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluja, toimeentulon turvaamista, tulkkausta sekä työ- ja opintotoimintaa.

Yksiköitämme ovat Pansiossa sijaitseva transit-vastaanottokeskus sekä Halikossa ja Ahvenanmaalla toimivat odotusajan vastaanottokeskukset. Olemme toimineet vastaanottokentällä jo yli 30 vuoden ajan. Vastaanottokeskuksessa palvelemme myös vastaanottokeskuksen ulkopuolella asuvia yksityismajoittujia, jotka järjestävät asumisensa itse. Vastaanottokeskuksissamme työskentelee monipuolinen ja osaava henkilöstö, johon kuuluu mm. ohjaajia, sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, kriisi- ja perhetyöntekijä, etuuskäsittelijöitä, sairaan- ja terveydenhoitajia sekä esihenkilöitä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.7. saakka Halikon vastaanottokeskuksen vastaava ohjaaja Sanna Paavola, 040 091 8372, sanna.paavola@redcross.fi ja 18.7. alkaen apulaisjohtaja Johanna Kallioinen, 040 6139481, johanna.kallioinen@redcross.fi.

Toivomme hakemuksia mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2024. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Punainen Risti, Varsinais-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Märyntie 1
Logo

Ohjaaja (amk)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!