Ohjaaja asumiseen

Kiipulan ammattiopisto, Janakkala
Kiipulantie 507, Turenki
määräaikainen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

HAEMME OHJAAJA/AVUSTAJAA JANAKKALAN TOIMIPAIKKAAN

Ohjaaja/avustajan sijaisuus on Kiipulan ammattiopiston asumispalveluissa Janakkalassa ajalla 1.10.2021 - 31.5.2022. Työtä tehdään vaikeasti vammaisten asumispalveluissa ja työ on kaksivuorotyötä maanantaista perjantaihin.

Ohjaajan / avustajan  työ on erityisopiskelijoiden tavoitteellista ohjausta ja avustamista päivittäisissä toiminnoissa, sekä itsenäisyyteen kasvamisessa. Työtä tehdään tiimityönä moniammatillisesti opiskelijan verkostoissa.

Arvostamme sosiaali- ja terveysalan tai humanistisen alan AMK ja lähihoitajan tutkintoa, tai muuta tehtävän edellyttämää koulutusta ja työkokemusta, sekä lääkehoidon osaamista.

Tehtäviin valituille tarjoamme jäsenyyden moniammatillisessa työyhteisössämme, tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan (yksityistä opetusalaa koskeva työehtosopimus), kokeneen työtiimin tuen, sekä mahdollisuuden oman työn ja itsensä kehittämiseen asiantuntijaorganisaatiossa. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtäviin heti tänään tai viimeistään 17.10.2021 mennessä! Kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-14 Joni Hinkkala 050 - 4204 208

Työsuhde-edut

  • Liikunta- ja kulttuuri (ePassi)
  • Ajasta ja paikasta riippumaton työterveyshuolto
  • Hyvinvointi (ePassi)
  • Lounasetu (ePassi)

Kiipulan ammattiopisto, Janakkala

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me Kiipulassa tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja ammatillista perustutkintokoulutusta erityisopetuksena. Meille hakevalla  opiskelijalla tulee olla opiskeluun liittyvä erityisen tuen tarve. Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja opintoja tehdään pienryhmissä, tekemällä ja työssä oppien.

Kiipulan ammattiopisto toimii viidessä maakunnassa, nyt jo yhdeksällä paikkakunnalla. Ammattiopistoa ylläpitää Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluu ammattiopiston lisäksi Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Kiipulassa unelmana on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!