AVOIN HAKEMUS OHJAAJA ja TYÖHÖNVALMENTAJA

AVOIN HAKEMUS OHJAAJA/TYÖHÖNVALMENTAJA KÄYNNISSÄ

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä nuorten parissa? Haemme eri toimipaikkoihin ja koulutusohjelmiin OHJAAJIA/TYÖHÖNVALMENTAJIA. Meillä pääset tekemään ihmisläheistä ja arvokasta työtä kannustavassa työyhteisössä alan ammattilaisten kanssa. Voit olla kokenut, alaa opiskeleva tai alalle aikova.

Ohjaajia tarvitaan

 • erityisopettajan työpariksi ja tarvittaessa sijaistamaan opettajaa
 • tukemaan ja ohjaamaan opiskelijoita opetus- ja työtilanteissa sekä muissa arjen askareissa
 • verkostoitumaan työnantajien kanssa
 • tekemään yhteistyötä opiskelijan tukiverkoston kanssa
 • työskentelemään tarvittaessa myös muissa oppimisympäristöissä

Työhönvalmentajia tarvitaan

 • erityisopettajan työpariksi
 • tukemaan ja ohjaamaan opiskelijoita opetus- ja työtilanteissa sekä muissa arjen askareissa
 • hankkimaan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja ja ohjaamaan opiskelijoita työpaikoilla

Ohjaajat ja työhönvalmentajat työskentelevät

Opiskelijamme ovat vaativan erityisen tuen nuoria. Kiipulassa pärjäätkin, jos sinulla on avoin ja itsenäinen työote, hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot sekä kyky työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Meille on tärkeintä, että omaat oikeanlaisen asenteen, mutta alan työkokemuksesta tai soveltuvasta koulutuksesta on hyötyä. Ajokortti ja/tai oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työtehtävien hoitamisessa.

Perehdytämme sinut työhösi ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Työaika on 38,25 h / vko. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeaika määräytyy työsuhteen pituuden mukaisesti (määräaikainen, toistaiseksi voimassa oleva). Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikkoja avautuu hakuun ympäri vuoden, eri toimipaikkoihimme. Hae heti ja ilmoita samalla toimipaikat, joissa voisit työskennellä. Kerro hakemuksessasi osaamisesi, taustasi ja mielenkiinnon kohteesi. Otamme sinuun yhteyttä, kun hakemaasi toimipaikkaan avautuu juuri sinulle sopiva paikka.

Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Janakkala, Hämeenlinna, Forssa, Tampere, Nokia, Lahti, Kouvola, Vantaa, Sastamala, Valkeakoski

Tämä on meidän yhteinen duuni! Tervetuloa mukaan joukkoon!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva

Tarjoamme

 • Liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
 • Lounasetu (ePassi)
 • Hyvinvointi (ePassi)
 • Ajasta ja paikasta riippumaton työterveyshuolto

Kiipulan ammattiopisto

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me Kiipulassa tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja ammatillista perustutkintokoulutusta erityisopetuksena. Meille hakevalla  opiskelijalla tulee olla opiskeluun liittyvä erityisen tuen tarve. Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti ja opintoja tehdään pienryhmissä, tekemällä ja työssä oppien.

Kiipulan ammattiopisto toimii viidessä maakunnassa, nyt jo yhdeksällä paikkakunnalla. Toimipaikkamme ovat Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa, Tampere, Nokia, Lahti, Kouvola ja Vantaa.

Ammattiopistoa ylläpitää Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluu ammattiopiston lisäksi Kiipulapalvelut, Kiipula Gardens sekä Avire Oy. Palveluksessamme on noin 450 alan ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Kiipulassa unelmana on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme.

Millaista on työskentely Kiipulassa?

Tutustu työntekijätarinoihimme ja -videoihimme Meidän yhteinen duuni -sivulla. Sivulta löydät myös lisätietoa arvoistamme ja työsuhde-eduistamme.

Sähköposti: rekry@kiipula.fi
Logo

AVOIN HAKEMUS OHJAAJA ja TYÖHÖNVALMENTAJA

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!