Ohjaaja (lähihoitaja) Kokkolan vastaanottokeskus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

 

Haemme kolmea ohjaajaa (lähihoitaja) Kokkolan vastaanottokeskukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.

Työtehtävät

Tehtävässä työskentelet osana vastaanottokeskuksen terveydenhoitotiimiä. Tehtävä vastaanottokeskuksessa on uusi ja pääset kehittämään omaa työnkuvaasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työhösi kuuluu toimistotöiden lisäksi sairaanhoitajan työparina työskentely esim. kotikäynnit ja muu mahdollinen asiakastyö sekä sidosryhmäyhteistyö neuvolan, kouluterveydenhuollon ja yksityisten terveyspalveluiden tuottajien kanssa.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (272/2005) mukaista pätevyyttä (lähihoitaja). Työssäsi tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä erinomaisia organisointitaitoja. Ajokortti on välttämätön. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön.

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Palkka on G21 luokan mukainen.

Toimipaikka sijaitsee Kokkolassa ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkolan vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Satu Palohuhta, p. 040 5705 652 tai johtaja Jarkko Norrena p.040 3555 996 ma-pe klo 8-16. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. Paikkoja on kolme.

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Tarjoamme

 

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!