Ohjaaja, ryhmäkoti ja tukiasunnot

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin Turun vastaanottokeskukseen ohjaajia (sosionomi) ryhmäkotiin ja tukiasuntoihin toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. 

Työtehtävät

Ryhmäkodissa ja tukiasunnoissa vastaamme lasten ja nuorten yksilöllisestä hoito- ja kasvatustyöstä. Arkeen kuuluvat koulunkäynti, harrastukset ja muut arkirutiinit. Työskentelyn tavoitteena on luoda lapsille mahdollisimman turvallinen ja kodinomainen ympäristö asua vaikean elämäntilanteen keskellä. 

Tukiasuntojen nuoret harjoittelevat itsenäistymistä ohjaajan tukemana. Tavoitteena on, että nuoret oppivat ja sisäistävät nuoren aikuisen itsenäisen elämän taidot ja tiedot.  

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosionomin (amk) tai yhteisöpedagogin tutkintoa. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. 

Aiempi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta valmiutta tehdä kolmivuorotyötä, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. 

Työssäsi tarvitset hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Valitun henkilön tulee sitoutua Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. 

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja motivoivaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, työterveyshuollon palvelut sekä ryhmätyönohjausta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Meistä

Turun vastaanottokeskus tuottaa vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoitusta, sosiaali- ja terveyspalveluja, ohjausta ja neuvontaa, toimeentulon turvaamista, tulkkausta sekä työ- ja opintotoimintaa. 

Ryhmäkodissa on 21 asukaspaikkaa 0-16 -vuotiaille lapsille. Tukiasunnot on 20 paikkainen yksikkö 17-vuotta täyttäneille nuorille.  Lapset ja nuoret ovat tulleet Suomeen yksin ilman vanhempiaan. Yksiköissä he asuvat turvapaikkaprosessin ajan, noin 6-12 kk. Toimipaikat sijaitsevat Turun Pansiossa.

Turun vastaanottokeskuksen muita yksiköitä ovat Pansion transit -vastaanottokeskus sekä sivutoimipisteet Halikossa ja Maarianhaminassa. Lisäksi vastaanottokeskuksen asiakkaina ovat yksityismajoittujat, jotka järjestävät asumisensa itsenäisesti vastaanottokeskuksen ulkopuolella.

Vastaanottokeskuksen työyhteisöissä työskentelee esihenkilöiden lisäksi mm. ohjaajia, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia ja yötyöntekijöitä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Sanna Paavola puh. 0400 918 372, sanna.paavola@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään pe 31.3.
Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Punainen Risti, Varsinais-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten apua tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Sijainti: Valmetinkatu 10, 20240 Turku
Logo

Ohjaaja, ryhmäkoti ja tukiasunnot

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!